Пограбування та побиття на Закарпатті: затримано підозрюваних у злочинах

Пограбування та побиття на Закарпатті: затримано підозрюваних у злочинах
Працівники поліції Мукачівського та Берегівського відділів поліції встановили осіб, причетних до двох майнових злочинів та побиття мукачівки. За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження. Речові докази вилучено. 

 

Працівники Мукачівського відділу поліції розкрили пограбування 38-річної жінки. Підозрюваний, 18-річний місцевий мешканець, на автобусній зупинці  по вул. І.Зріні в Мукачеві завдав жінці тілесні ушкодження і вирвав з рук потерпілої мобільний телефон. Телефон хлопець здав до ломбарду. За ознаками ч.2 ст.186 (Грабіж, поєднаний з насильством) триває  слідство. Речовий доказ поліція вилучила.

Також працівники поліції  встановили особу жінки, яка під час конфлікту нанесла тілесні ушкодження 39-річній мукачівці. В ході слідства встановлено, що жінки не поділили місце для торгівлі на місцевому ринку. 61-річній мешканці смт. Кольчино  Мукачівського району повідомлено про підозру у злочині. 

Крадіжку двоколісного транспортного засобу розкрили правоохоронці Берегівського відділу поліції. Із заявою про злочин  до поліції звернулася місцева мешканка. У жінки викрали велосипед, який вона залишила без нагляду біля під”їзду за місцем проживання. Поліція встановила, що до скоєння кримінального правопорушення причетний 30-річний мешканець Дніпропетровщини. Чоловік зізнався у скоєному. Велосипед вилучено, після проведення експертизи його буде повернуто потерпілій. Кримінальне провадження відкрито за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. 

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

25 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів