Футбол на Закарпатті: «Севлюш» грає внічию, а «Колос» та «Тячів» перемагають

Футбол на Закарпатті: «Севлюш» грає внічию, а «Колос» та «Тячів» перемагають
Завершився 20-й тур чемпіонату Закарпаття з футболу в вищій та першій лігах.

 

Центральним поєдинком туру стало протистояння першої та третьої команди вищої ліги між мукачівським МФА та виноградівським «Севлюшем». Зустріч МФА та виноградівського «Селюша» завжди цікава для вболівальників. Адже в складах обох команд є кваліфіковані виконавці, тож поєдинки виходять видовищні. До цього матчу «Севлюш» уже практично гарантував собі чемпіонство в цьому сезоні, не відчуваючи тиску від найближчих переслідувачів, маючи чималий очковий гандикап, а от для мукачівців залікові бали дуже важливі, як у плані боротьби за срібло, так і для того, щоб не втратити третю сходинку.

Ще на початку зустрічі гравці МФА  доволі стрімко почали й затисли гостей біля власного карного майданчика.  На другій хвилині заробили право на кутовий, після виконання якого в потрібному місці опинився захисник господарів Ігор Тихненко, який вколотив м’яч у ворота – 1:0. Та грати за такої переваги господарі змогли лише до 19 хвилини, колигості організували атаку правим флангом, зуміли пройти наших оборонців і віддали передачу на Юрія Чонку, який виграв позицію в свого опікуна і точно замкнув передачу партнера – 1:1. Ще до завершення першого тайму команди обмінялися голами. Другий гол провели гості - на навіс з лівого краю вміло відкрився Михайло Чедрик, який ударом головою виводить «Севлюш» уперед. А на 43 хв на стандарт – штрафний удар знову вдало підключився Ігор Тихненко, який у падінні головою проштовхує мяч у сітку воріт «Севлюша» - 2:2. Як виявилося цей результат зберігся до кінця матчу. Хоча, МФА скоріше втратив два бали, аніж здобув одне очко. Цілий шквал атак провели підопічні Віктора Ряшка на володіння Василя Козаря, однак, забракло, мабуть фарту. Вже здавалося, що мячу нема куди діватися як лише вкотитися в сітку воріт,однак, якимось дивом він влучав то в стійку, або ж зовнішню сторону сітки воріт виноградівців. Та й господарі таки зуміли один гол провести, однак, асистент арбітра зафіксував офсайд у Віталія Міклоша і гол був не зарахований. Тож – 2:2 (юнаки – 1:0). 

ФК «Поляна» – ФК «Витязь» (Концово) – 1:2 (юнаки – 4:2)

Голи: Володимир Чанда, 90+1 – Василь Луців, 36; Руслан Соскида, 86.

Попередження: Василь Росул, 47 – Артем Пустовіт, 10; Денис Пахомов, 40; Віталій Медвєдєв, 76; Петро Луців, 80.

До перерви гості за моментами були привабливішими. І ближче до кінця першого тайму забили гол. У другій 45-хвилинці «Поляна» заграла комбінаційніше, однак забити зуміла, коли вже поступалася 0:2. А отже, часу врятувати матч фактичновже не було.

СК «Карпати» (Рахів) – ФК «Бужора» (Іршава) – 4:1 (1:2)

Голи: Юрій Шемота, 54; Іван Микуличинський, +79; Юрій Яремчук, 45+13, 89 – Антон Предчук, 7.

Попередження: Василь Терпак, 53; Микола Вішован, 66 – Петро Кляп, 31; Іван Бандурович, 36; Владислав Бухарієв, 41; Олександр Пахомов, 85; Назар Бобик¸88.

Вилучення: Микола Вішован, 89 (друге попередження) – Владислав Бухарієв, 79 (друге попередження).

Матч видався напруженим і сповненим чоловічого суперництва, про що свідчить помітна кількість попереджень. Украй прикро, але на 31 хв. стався неприємний епізод: у результаті зіткнення на швидкості Роман Рошко в «Карпат» зазнав розсічення голови та відкритого перелому гомілки, а Петро Кляп у «Бужори» – розсічення голови. Гру на певний час було призупинено. Перемогу ж за рахунок більшої наполегливості в нападі та за підтримки рідних стін здобули рахівці.

ФК «Вільхівці» – ФК «Середнє» – 3:0 (1:3)

Голи: Артур Апіян, 23; Олександр Грицькевич, 45+1, 57.

Попередження: Віталій Гринишин, 61; Дмитро Рацин, 89 – Іван Ільчук, 37; Владислав Сердюк, 79.

Завдяки більшому досвіду «Вільхівці» здобули перемогу над суперником. Гості вдало захищалися до 23 хв. Потім своє слово сказав Артур Апіян. Відтак гол у роздягальню забив Олександр Грицькевич. Він же оформив дубль на початку другого тайму.

З такими результатами відбулись матчі в західній зоні:ФК «Сільце» – ФК «Сокіл» (Кінчеш) – 2:0 (юнаки - 2:2);  ФК «Колос» (Іванівці) – ФК «Заріччя» – 4:0 (3:0); ФК «Колос» (Ракошино) – ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково) – 4:0 (0:7); ФК «Боржавське» – ФК «Н. Коропець» – 0:2 (1:2); ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» – ФК «Бобовище» – 1:6 (2:2).

ФК «Боржава» (Довге) – вихідний

У східній зоні маємо такі результати: СК «Тячів» – ФК «Діброва» (Н.Апша) – 5:0 (8:1);ФК «Ялинка» (В.Бичків) – ФК «Копаня» –  5:1 (7:0); ФК «Вишково» – ФК «Терново» – 4:1 (1:0);ФК «Гірник» (Рокосово) – ФК «Іза» – 0:2 (6:0); ФК «Хуст» – ФСК «Говерла» (Ясіня)  1:1 (3:0)

ФК «Вонігово» – вихідний.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів