Беріть на замітку: особливості догляду за обличчям від французів

Беріть на замітку: особливості догляду за обличчям від французів
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Масаж обличчя — важлива складова

Жінки Франції дуже люблять вдаватися до нього. Масаж робиться як самостійно, так і руками професіоналів. Жінки, які працюють, вважають за краще робити своїми руками, бо на походи до майстрів, часто бракує часу. Вони можуть робити його переглядаючи серіали, граючи з дітьми або навіть лежачи на дивані.

Для цієї процедури вони вибирають легкі масажні креми для обличчя і спеціальні олії, які мають легку, нелипку структуру. Деякі з них здатні зробити сприятливий вплив на шкіру. Масажні техніки підбираються виходячи з особливостей обличчя.

Альтернатива скрабам і пілінгам

Не можна сказати, що вони не в пошані зовсім. Ними, звичайно ж, користуються і у них є свої шанувальниці. Проте, краще очищати свою шкіру м'яко, ніжно, щоб в подальшому не виникало лущення і почервоніння. Попитом користуються маски з глибокоочищуючим ефектом.

Користуються народними рецептами краси

Хтось скаже, що це «минуле століття», адже на ринку з'явилося безліч вже готових спеціальних засобів для турботи за шкірою. Проте і в народних рецептів краси знаходяться свої шанувальниці. Француженки нерідко вдаються до домашніх масок для обличчя, зробленими самостійно.

Засмага — не така популярна

Багато жінок знають про згубний вплив сонячних променів на молодість шкіри. І тому пристрасть до засмаги в цій країні не доведена до фанатизму. Француженки віддають перевагу засмагати трохи в тіні, наприклад, під парасолькою на шезлонгу. Користуються при цьому і спеціальними сонцезахисними кремами з високим фактором захисту.

Багато хто вважає, що засмага — це, звичайно, красиво, але здоров'я набагато важливіше. І заходами безпеки намагаються не нехтувати.

Джерело: Укрмедіа

 

14 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів