«Минай» творить історію й виходить у чвертьфінал Кубка України

«Минай» творить історію й виходить у чвертьфінал Кубка України
У матчі 1/8 фіналу кубку України «Минай» у рідних стінах зумів здолати представника «Фавбет-ліги» – ФК «Львів» і вперше в своїй історії вийти до чвертьфіналу Кубку країни.

 

Розв’язка цього матчу відбулася в другій половині, коли арбітр за грубе порушення на 46-й хвилині вилучив гравця львівської команди  Руслана Зубкова. «Минай» зумів скористатися чисельною перевагою на 76-й хвилині матчу Анатолій Нурієв подав зі штрафного на дальній кут карного майданчика гостей, Олександр Глагола переправив в район одинадцятиметрової позначки, де вчасно на передачу партнера відгукнувся Олег Допілка й спрямував м’яч у сітку воріт суперника. До слова, це перший гол О.Допілки за «Минай».

А на 82-й хвилині О.Глагола відзначився ще й другим асистом у матчі, віддавши передачу на Р.Гегедоша, який другим дотиком спрямував м’яч у дальній кут від кіпера «Львова» – 2:0 – перемагає закарпатський клуб і виходить до 1/4 фіналу кубка. Компанію «Минаю» складуть прем’єрлігівські полтавська «Ворскла», «Олександрія», київське «Динамо», чернігівська «Десна», ФК «Маріуполь», першоліговий «Інгулець» (Петрово) та команда з другої ліги «Альянс» (Липова Долина, Сумська область). Тож вітаємо «Минай» з неймовірним успіхом.

uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів