Смертельна ДТП на Ужгородщині: відій «Opel Astra» загинув після зіткнення з трактором

Смертельна ДТП на Ужгородщині: відій «Opel Astra» загинув після зіткнення з трактором
У селі Сюрте Ужгородського району водій автомобіля «Opel Astra» зіткнувся з трактором. Внаслідок ДТП, водій помер на місці події, а його 12-річний пасажир отримав забої та доставлений до медичного закладу. За фактом автомобільної аварії розпочато кримінальне провадження.

 

Вчора, 31 жовтня, о 14:12 годині, на службу «102» надійшло повідомлення від аноніма про те, що в селі  Сюрте Ужгородського району сталася ДТП.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції. Поліцейські встановили, що автомобіль «Opel Astra» іноземної  реєстрації, під керуванням 39-річного мешканця села Паладь Комарівці, що на Ужгородщині, рухався з села Ратівці в напрямку села Сюрте. Водій не впорався з керуванням та допустив зіткнення з трактором, що виконував дорожні роботи. За кермом трактора перебував 55-річний житель села Туриця, що на Перечинщині. 

Від отриманих травм водій автомобіля  «Opel Astra» помер на місці події. Його 12-річний пасажир, учень 6-го класу, мешканець села  Паладь Комарівці, доставлений до лікарні.

Автомобіль поміщено на спец майданчик Ужгородського районного відділення  поліції. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України  (Порушення правил безпеки дорожнього руху з летальними наслідками).

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів