Майже на 3 млн грн оштрафували закарпатців цьогоріч за крадіжки електрики

Майже на 3 млн грн оштрафували закарпатців цьогоріч за крадіжки електрики
Більше півтори тисячі фактів крадіжок електричної енергії, понад 2,6 млн грн наладених штрафів – саме такий результат роботи відповідних структурних підрозділів та юристів ПрАТ «Закарпаттяобленерго» за 10 місяців поточного року.

 

Так, за період із 1 січня по 1 листопада 2019 року працівники ПрАТ «Закарпаттяобленерго» виявили 1507 фактів крадіжок електричної енергії у побуті та 218 фактів у юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Упродовж десяти місяців поточного року Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 2 млн 642 тис грн у побутовому секторі та понад 123 тис грн – у юридичному.

У товаристві застерігають – не варто красти електроенергію, бо це буде виявлено і в підсумку суттєво вдарить по кишені всієї сім'ї чи підприємства! Краще заощаджувати електроенергію, застосовувати сучасні технічні засоби для цього – встановлювати зонні прилади обліку, використовувати енергозберігаючі побутові прилади, перепланувати споживання на нічний час тощо.

Адміністрація ПрАТ «Закарпаттяобленерго» вдячна всім сумлінним споживачам та платникам!

Прес-служба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

 

07 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів