Серійний крадій з Іршавщини "обчистив" близько 20 будинків

Серійний крадій з Іршавщини "обчистив" близько 20 будинків
Працівники Іршавського відділення поліції розшукали чоловіка, який скоїв близько 20 крадіжок з приватних будинків. Житель села Білки затриманий у порядку статті 208 КПК України.

 

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру.

Слідчі Іршавського відділення поліції працюють над розслідуванням серії крадіжок, скоєних мешканцем Іршавщини. 

Підозрюваного у ряді злочинів затримали одразу після скоєння ним крадіжки з каси крамниці. Сам інцидент мав місце у ніч на 11 листопада. Про факт зникнення понад 4 тисяч гривень до поліції близько 9:00 ранку повідомив 64-річний житель села Білки. Поліція, яка прибула за викликом, встановила, що невідома особа шляхом пошкодження дверей та решітки на вікні, проникла до торгового закладу, звідки й викрала гроші. Тоді ж слідчі Іршавського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті185 Кримінального кодексу України. Чоловіка було затримано у порядку статті 208 КПК України.

У ході розслідування справи працівниками поліції було встановлено, що 32-річний мешканець села Білки причетний ще до 18 аналогічних крадіжок.

Мешканець села Білки Іршавсього району перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру в скоєнні ряду злочинів.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів