У госпіталі помер командир закарпатської 128-ої бригади Євген Коростельов

У госпіталі помер командир закарпатської 128-ої бригади Євген Коростельов
Про це у соцмережі Фейсбук повідомила спільнота Закарпатський Легіон.

 

"З великим сумом та болем повідомляємо, що наш командир полковник Євген Коростельов помер сьогодні у Харківському військово-медичному клінічному центрі Північного регіону.Тиждень тому він отримав важкі мінно-вибухові травми під час обходу позицій. На жаль, оперативно надана допомога та подальші оперативні втручання не змоглим врятувати нашого командира.

Полковник Коростельов прийшов до нас не так давно, але одразу впевнено почав командувати Закарпатським Легіоном. “Ми одна сім’я, одна велика 128-ма сім’я”, - ці його слова на нараді не залишали жодних сумнів, що так і є.

Це велика втрата для нас всіх. Співчуваємо рідним та близьким полковника Коростельова та розділяємо скорботу разом з ними".

Закарпатський Легіон

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Тетяна Павлівна 2019-11-19 / 17:25:24

    Якщо Бог не дає ради тому, що відбувається, він допускає війну, щоб знищувати... Хотіли воювати, най воюють... тільки з жінкою з двома дітьми воювати то круто... а от з Путіним байки щодо психічних захворювань і крадіжок не проходять... тут потрібно відповідати за злочини і молдаван кегебістів Фільо і бандюг Зубиків, і судді Овсієнка А., поліцейської маніячки Муравської, мафії Кононенко, що віджимають батьківську і дідівську домівку, за знущання над батьками і братом, за смерть чоловіка задля моєї рідної землі і хати!!! Доки буде наявна злочинність поліції і управління, доти буде війна. А це не допоможе, буде - ядерна. стріляти ту брехливу шизануто-дебілкувату молдаво-українську падлоту за геноцид, репресії і мародерство… цих деградованих тварюк тільки винищувати... тут більше нічим не допоможеш