Беріть на замітку: правила бездоганного укладання волосся

Беріть на замітку: правила бездоганного укладання волосся
Лондонський перукар Майкл Ван Кларк поділився порадами для домашнього укладання феном. Рекомендується тримати фен на відстані трьох сантиметрів від волосся, щоб уникнути пошкоджень.

 

Головне — не пересушити

Лондонський стиліст Майкл Ван Кларк (Michael Van Clarke), який пропрацював у цій галузі 25 років, розповів, що головне — не пересушувати волосся і не допускати природного висихання його кінчиків, щоб уникнути різного роду пошкоджень. Він також показав, як краще тримати прилади для укладання і які інструменти гарантують найкращі результати. Найголовніше — знайти гарні прилади для укладання і у жодному разі не пересушувати волосся.

Правильне обладнання

Перший крок до створення ідеального укладання феном — знаходження відповідного обладнання для волосся. Плоскі та круглі щітки з короткими рідкими щетинками легше використовувати, але вони не дають однакового результату. Якщо вам потрібно розгладити хвилясте або кучеряве волосся, краще за все використовувати круглу щітку високої якості.

Не використовуйте насадку для фена

Майкл пояснив, що не завжди потрібно використовувати насадку для фена. Зніміть насадку, якщо у вас немає густого кучерявого волосся, яке потрібно швидко висушити. Насадки для фену надмірно концентрують тепло і завдають більше шкоди волоссю, ніж усе інше.

Мити і розчісувати

Після миття ретельно розчешіть волосся, щоб розплутати, а потім підніміть біля коріння, розчесавши його назад під кутом 45 градусів від лінії зростання волосся.

Підготовка

Підготовка — найважливіший крок, щоб наблизити волосся до остаточного результату перед завершальним штрихом. Однією з порад стиліста було використання дифузора, щоб позбутися надлишку вологи у волоссі. Використовуйте дифузор, щоб підготувати ваше волосся. Він сприяє тому, що з волосся випарується 85 відсотків зайвої вологи. Почніть із середини і рухайтеся до кінців.

Не витрачайте час даремно

Максимально використовуйте час, який у вас є, на найбільш важливі ділянки волосся. Це ділянки волосяного покриву навколо обличчя, кінчики волосся, а потім верхній шар. Найменш важливим шаром є волосся, що знаходиться з боку нижньої частини спини. Тому, якщо вам бракує часу, не витрачайте його даремно на ті частини зачіски, які не будуть помітні оточуючим.

Робіть укладання охайно

Працюйте охайно. Візьміть пасмо волосся, яке не ширше за кисть руки і тримайте його відкинутим убік. Робіть усе так, як зображено на фотографії, що знаходиться нижче.

Дотримуйтесь безпечної відстані між волоссям і феном

Обов'язково дотримуйтесь відстані близько трьох сантиметрів між волоссям і феном. Це допоможе вам уникнути пошкоджень.

Тримати волосся та фен на одній лінії

Тримайте насадку фену на одному рівні з волоссям. Поступово прямуйте до кінців.

Не пересушувати пасма

У жодному разі не пересушуйте пасма волосся. Якщо ви відчуваєте, що починаєте пересушувати волосся, то змочіть пасма невеликою кількістю води. Почніть укладання знову. Усі ушкодження відбуваються через те, що ви пересушуєте вже сухе волосся. Усі ці ушкодження призведуть до того, що у вас будуть тонкі і ламкі пасма. Висушіть до 98 відсотків пасом і дайте повністю висохнути волоссю вже за природних умов.

Для кучерявого волосся

У Майкла була спеціальна порада для людей із кучерявим волоссям. Якщо ви укладаєте такі пасма феном, то тримайте насадку прямо. Це обмежить поглинання вологи навколишнім середовищем.

Завершальний штрих

Для того, щоб завершити укладання, вам необхідно трохи розпушити волосся рукою і зробити повітря на вашому фені більш холодним. Ваше волосся має виглядати природно.

Джерело: Ukr.Media

 

10 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів