Закарпатців запрошують в обласну філармонію на Концерт-монолог «Bach»

Закарпатців запрошують в обласну філармонію на Концерт-монолог «Bach»
Розум і вигадка, рух і споглядальність, розрахунок і піднесення, витонченість і помпезність – все це музика, як найкращий засіб для розуміння свого внутрішнього світу, яка наштовхує нас на відповіді, які ми під час буденного життя не в змозі знайти. Музика Баха – це шлях через надію, безкінечні гармонічні лабіринти, любов, розчарування, постійний пошук до розуміння вічності.

 

Напередодні веселих, бажаних, родинних новорічно-різдвяних свят Закарпатська обласна філармонія щиро запрошує всіх завітати на концертну програму «Bach», яка є своєрідним монологом композитора, виконавця та кожного слухача. Солістка Катерина Гажо.

19 грудня 18.30

Ведуча – музикознавець Наталія Піцур

У концерті також беруть участь Діана Гавата (віолончель) та Агнеса Бачинська-Марошан (флейта).

Отже:

Катерина Гажо – солістка Закарпатської обласної філармонії, лауреатка міжнародних конкурсів. Закінчила Ужгородське музичне училище імені Д.Є.Задора та Львівську національну музичну академію імені М.В.Лисенка. Постійна учасниця міжнародного фестивалю органної музики ім.Наталії Висіч, міжнародного фестивалю «Музика без кордонів» (м.Ужгород), а також міжнародного фестивалю «Органний собор» (м.Рівне), «Organov? dni Jozefa Gre??ka» (Словаччина). У складі Con-TEMP Trio виступала на Камер-фесті (м.Хмельницький) та в м.Чонград (Угорщина). Паралельно займається педагогічною діяльністю. У 2018 році К.Гажо присвоєна стипендія Президента України.

Інформацію підготувала редактор Марія Коваль

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів