Ветерани ОСК «Закарпаття» – переможці І-го турніру-меморіалу на честь Юрія Гецка

Ветерани ОСК «Закарпаття» – переможці І-го турніру-меморіалу на честь Юрія Гецка
Сьогодні, 18 грудня в ужгородському спорткомплексі «Юність» відбувся перший турнір-меморіал з міні-футболу серед ветеранських команд +45 на честь знаного нашого земляка Юрія Михайловича Гецка.

 

Юрій Гецко був президентом міжнародної ради «Віжи-3000», віце-президент Української міжнародної академії оригінальних ідей,  академік, віце-президент ОСК «Закарпаття», кавалер державного ордену «За заслуги» ІІІ ступеня, почесний громадянин м. Берегово та Берегівського району.

Участь у змаганнях взяли 4 команди з Виноградівщини, Берегівщини, Ужгородського району та ветерани ОСК «Закарпаття».

На урочистому відкритті турніру взяли участь дружина Юрія Гецка, олімпійська чемпіонка Ніна Гецко, голова обласного відділення НОКу Іван Риляк,  найтитулованіший закарпатський спортсмен – фехтувальник на рапірі Василь Станкович, екс-очільник управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації Ярослав Свида та інші поважні гості.

Турнір розпочався з матчу між командами Берегівського та Виноградівського районів. Виноградівці здолали команду з Берегівщини – 3:1.

Уже в наступній зустрічі доволі несподівано колектив Ужгородського району зумів зіграти внічию з зірковим складом ОСК «Закарпаття» - 2:2.

Проте, уже в наступній зустрічі ветерани «Закарпаття» на чолі з капітаном Олександром Когутичом сповна відігралися на команді з Виноградівського району, вколотивши в їх ворота 4 м’ячі – 4:0.

А в матчі між командами Ужгородського та Берегівського районів вікторію впевнено святкували з рахунком – 4:0 представники Ужгородщини.

Далі ж команда Ужгородського району через невелику кількістьгравців на лаві запасних не змогла на рівних протистояти виноградівцям. Як наслідок зазнала фіаско – 1:3. А в заключному матчі між ОСК «Закарпаття» та командою ветеранів Берегівщини прогнозовано перемагають ветерани професійного клубу – 3:1.

Тож кубок переможців та золоті нагороди дістаються ветеранам ОСК «Закарпаття», друге місце в ветеранів з Виноградівщини, третє – в команди Ужгородського району, а ветерани Берегівщини – на 4-й сходинці.

Також було визначено кращих гравців у кожній з команд, які отримали спеціальні призи.

Церемонію нагородження проводили Ніна Гецко, Ярослав Свида та член виконкому асоціації футболу Закарпаття Степан Селменський.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів