Вранці довго прокидаєтесь і схожі на сонну муху? Ловіть поради, які допоможуть зробити ваш ранок більш енергійним

Вранці довго прокидаєтесь і схожі на сонну муху? Ловіть поради, які допоможуть зробити ваш ранок більш енергійним
Не тільки ранкові ритуали допомагають людині прокинутися, важливо також те, як ви проводить час перед тим, як лягти спати. Є кілька порад для того, щоб прокидатися вранці бадьорим і повним сил.

 

Спробуйте розслабитися

За день людина отримує масу інформації, а ще стреси, щільний робочий графік... Треба навчитися викидати все це з голови, як тільки ви потрапляєте додому. Щоб заснути і міцно спати, необхідно навчитися розслаблятися. Виберіть для себе найкомфортніше місце в будинку, побудьте в тиші, перемкніться з роботи на домашній затишок.

Не їжте перед сном

Це піде на користь не тільки фігурі, але і нічному відпочинку. Тілу потрібен відпочинок, але, якщо поїсти і лягти спати, шлунок та інші органи замість відпочинку будуть перетравлювати їжу. Бажано не їсти після восьмої вечора або хоча б за 3 години до сну. Можна лише пити воду. Це допоможе тілу бути в тонусі з самого ранку.

Проводьте час з коханими і близькими людьми

Час з рідними допоможе розслабитися, поговорити, а також очистити розум від великої кількості думок.

«Ні» соціальним мережам

Бажано відмовитися від віртуального спілкування або перегляду стрічки Instagram (та інших соцмереж). Це не розслаблює, а навпаки, засмічує ваш розум непотрібною інформацією. Потрібно звикнути до правила — приходити додому і говорити соціальним мережам «до завтра». Читайте стрічки та спілкуйтеся з друзями вже зранку.

Джерело: Ukr.Media

 

23 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів