На Закарпатті готують тістечка за рецептами середини минулого століття

На Закарпатті готують тістечка за рецептами середини минулого століття
Це ще одна візитівка Закарпаття! Не лише смачно, а й приємно, що в нашому краї шанують рецепти, що пройшли крізь десятиліття.

 

Багато хто ще досі пам’ятає смаколики Йозефа Шнайдгена. За його тістечками в 1940-50-их роках бігали діти та дорослі. А про гобоші, креймеші, рейтеші і торт «Добош» говорив не лише весь Перечин, а й Ужгород. Саме в цих двох містах мав свої кондитерські пан Йозеф. Галина Репарюк – кондитер та авторка соціальних солодких проектів. Саме пані Галина погодилася на відчайдушний експеримент: відновити смак дещо забутих старовинних угорських рецептів Йозефа Шнайдгена. Детальніше дивіться в сюжеті Перший Кабельний:

Більше дивіться у цьому відео:

Ungvar Tv

 

24 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів