В Ужгородській футзальній лізі екватор перейдено

В Ужгородській футзальній лізі екватор перейдено
Останній тур Ужгородської футзальної ліги в 2019-му році виявився багатим на події в суперлізі, яка є зоною другої футзальної ліги України . За підсумками 7-го туру в цьому дивізіоні закінчилося двовладдя, визначився одноосібний лідер, а ще не залишилося команд в УФЛ з нулем в графі очки. Отже, все по порядку.

 

На сторінці УФЛ в «Фейсбук» зазначається, що центральним матчем туру стала гра лідерів – мукачівського «Беркута» та «Медеї». Мукачівські футзалісти перемагали у всіх матчах до попереднього туру (зіграливнічию з «Ужнетом»), а зараз взагалі програли. Гра булла цікавою, напруженою та динамічною і її долю вирішив один точний удар – на 32-ій забив гравець «Медеї» Едуард Дзьоба.

Результат цієї гри допоміг «Медеї» піднятися на друге місці, а «Ужнету» на перше. Минулорічний чемпіон завдяки втраті очок «Беркута» та власній перемозі над «Худльовим» - 4:2 зумів одноосібно очолити турнірну таблицю. Продовжив свою переможну серію і «Уж»: після вкрай невдалого початку сезону (4 матчі - 4 поразки) вони нарешті налагодили свою гру і видали вже 3-ю поспіль перемогу. В цьому турі над «Вопаком» 8:4. І ще один матч закінчився доволі несподівано – після шести поспіль поразок «Юніпов» нарешті заробив очки. Вони перемогли  «Патріот» - 5:3, хоч після перерви програвали.

У вищій лізіУФЛ  7 тур не обійшовся без рекорду. «Чокі» виграв 7-ий матч із семи зіграних. У останньому перед Новим роком турі лідер вишки впевнено переміг одну з команд, яка прагне нав’язати інтригу в дивізіоні – «Коритняни» - 6:1.

Втратив очки «Штурм», який мав такі ж показники, як і «Коритняни». Програли вони «Дюшесу» у доволі рівній грі, переможний гол у якій був забитий за 3 хвилини до кінця - 4:3.

А ось хт оскористався втратою очок «Коритнян» та «Штурма», так це «Тімвір (Ваша Хата)». Вони здолали «Епіцентр» з рахунком - 3:2 (. Тепер «Тімвір» на другому місці, хоч і відстає від лідера, «Чокі», аж на 8 очок.

У першій лізі рекорди б’є «Лугош». По-перше, вони перед 2020-им роком одноосібно очолили турнірну таблицю дивізіону, по-друге, вони у своїй грі 7 туру наколотили 14 голів «Октаві».Що цікаво, 8 голів у матчі забив Олександр Грицькевич. Рахунок матчу 14:5.

А ось їхній конкурент, «Зіна», свій матч програла – міжгірському «Шипоту» 4:7. Це лише друга поразка «Зіни», яку не дарма називають одним з фаворитів Першої ліги.

До того ж, все ближче до них у таблиці підібрався «Будівельник». Вони не мали особливих проблем із «Зінедіном» 4:1.

Також вище перед перервою став і «Ужнет+». Вони перемогли «Сторожницю» - 2:1.

Не без сюрпризів обійшовся тур у другій лізі. «КС Ужгород» видав неймовірну гру із лідером «Імперією» і розгромив їх з рахунком 9:4. Завдяки цьому «КС Ужгород» наблизився до «Імперії» на відстань в 1 очко. Тому вже зараз можна стверджувати, що боротьба в другій лізі в новому році буде дуже цікавою. До речі, це була перша поразка «імперців» в чемпіонаті.

Доволі несподіваною стала поразка 3-ої команди дивізіону - «Турбогазу», вони програли «Вовковому» - 0:5.

Святкували перемогу і команди з Баранинців. «Брама» розгромила «ОК ДЮСШ ФСТ Україну» - 8:1, а «Баранинці» мінімально переграли «Гермес» 3:2.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів