Жіноча шпаргалка: небезпечні інгредієнти в косметиці, від яких краще відмовлятися

Жіноча шпаргалка: небезпечні інгредієнти в косметиці, від яких краще відмовлятися
Найчастіше в косметиці містяться шкідливі хімічні речовини, які можуть завдати шкоди шкірі обличчя. Про їх наявність можна дізнатися, прочитавши етикетку того або іншого засобу.

 

Бензол

Дана речовина може викликати отруєння. Перебуваючи довгий час на поверхні шкіри, бензол викликає звикання. Також цей препарат негативно впливає на кров людини і на її серце. Часто стає причиною інфарктів. Якщо до складу косметики входить бензол, то від покупки краще відмовитися. Згодом це призведе не до найсприятливіших наслідків.

Тальк

Така речовина може стати причиною виникнення інфарктів. Шкоди шкіри він не завдає. Однак вдихаючи його аромат, можна серйозно нашкодити своєму здоров'ю.

Формальдегід

У косметиці використовується в якості консерванту. Негативно впливає на серцево-судинну систему людини. Має підвищену токсичність, може стати причиною виникнення інсульту.

Парабени

Даний консервант має велику кількість різновидів. Вкрай протипоказаний для людей, які страждають астмою. Токсичні при вдиханні.

Алюміній

Часто додається в косметику. Даний препарат належить до речовин, які заподіюють середню шкоду здоров'ю. При проникненні в організм сприяє погіршенню пам'яті людини, а також руйнуванню нервових тканин.

Парафін

Застосовується в якості наповнювача. За заявою експертів, парафін покращує змащувальні властивості косметики. Однак часто стає причиною численних подразнень, оскільки шкіра обличчя його погано вбирає. До складу такої речовини входить нафта, яка негативно впливає на людський організм. З цієї причини такий препарат належить до групи небезпечних. На практиці вдалося довести, що повністю очищений парафін не завдає ніякої шкоди здоров'ю людини.

Бензилбензоат

Одна із найнебезпечніших речовин, що додаються в косметичні засоби. У косметиці бере на себе роль стабілізатора. Потрапляючи в організм через дихальні шляхи, поступово руйнує нервову систему людини. З цієї причини дівчата часто піддаються стресам.

Триклозан

При попаданні в організм людини накопичується там. Порушує його роботу в цілому. Призводить до подразнення шкірних покривів. У даній статті були представлені інгредієнти, які можуть зустрічатися в косметиці. Від таких засобів краще відмовлятися.

Джерело: Ukr.Media

 

08 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів