Жіноча шпаргалка: 7 зимових лайфхаків, які допоможуть при зимовому лущенні шкіри

Жіноча шпаргалка: 7 зимових лайфхаків, які допоможуть при зимовому лущенні шкіри
Ця зимова проблема знайома практично всім: від коливань температури, вологості і холоду шкіра починає обвітрюватися. У підсумку ми отримуємо лущення і почервоніння, які не приховає жоден тональний крем! Як із цим боротися? Читайте наступні поради.

 

Не використовуйте скраб

Є помилкова думка, що шкірі, яка лущиться, можна допомогти лише за допомогою скрабу. У жодному разі цього не робіть! Якщо при обвітрюванні обличчя шкіра почала лущитися, то не варто травмувати її ще більше скрабом або очищуючою щіткою.

Використовуйте креми з ланоліном

Уважно читайте склад крему, краще за все від лущення допомагає речовина ланолін (він же тваринний віск), яка дуже активно заспокоює шкіру за рахунок своєї жирної основи, створює захисну плівку. Найбільш перевірений варіант із високим вмістом ланоліну — дитячий крем! Його можете сміливо використовувати, якщо шкіра обвітрилася і лущиться. Але пам'ятайте, що не варто застосовувати креми на основі ланоліну у якості засобу для щоденного догляду.

Обліпихова олія

Як прибрати лущення? Ще один перевірений варіант для подразненої шкіри — обліпихова олія, яка продається в чистому вигляді в аптеці. Вона має властивість загоювати і заспокоювати шкіру, тож така "швидка маска" врятує навіть від найсильнішого лущення шкіри на обличчі у жінок.

Спробуйте "Судокрем"

"Судокрем" — це геніальний аптечний засіб, і його часто використовують у якості крему проти подразнень на шкірі у немовлят. Чим же наше обличчя гірше за шкіру малюків? Невелику кількість засобу слід нанеси на область лущення і дати йому вбратися. Подразнені ділянки після обвітрювання шкіри обличчя миттєво стануть вологими, зникне почервоніння.

На вулиці використовуйте бальзам для губ

Якщо проблема лущення з'явилась у найбільш невідповідний час десь на вулиці, на ковзанці або під час прогулянки, то сміливо використовуйте звичайний бальзам для губ без відтінку. Так-так, просто намастіть ним обличчя! Засіб створить захисний жировий бар'єр, і шкіра принаймні не обвітритися ще сильніше.

Робіть медові маски

Дуже добре від лущення шкіри допомагає звичайний мед. Головне, щоб у вас не було на нього алергії! Розведіть мед невеликою кількістю теплої води, нанесіть на обличчя і залиште на 15-20 хвилин. Найголовніше, змити цю маску правильно: вода повинна мати температуру 22-23 градуси. Не варто сильно терти шкіру. Потім висушіть її м'яким рушником.

Живильний нічний крем

І, нарешті, дуже важливий ваш нічний догляд! Використовуйте якісний живильний крем перед сном. У якості основи можете також додати олію для обличчя. Схема догляду проста: спочатку олія, даєте їй вбратися 10-15 хвилин, потім наносите крем. І про лущення можна забути!

Ukr.Media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів