Футбол: для «Миная» перший спаринг вийшов невдалим

Футбол: для «Миная» перший спаринг вийшов невдалим
Першоліговий «Минай», який розпочав підготовку з 10 січня зіграв свій перший спаринг з угорським «Казінцбарцик», який виступає в Першій лізі Угорщини.

 

Як повідомляє клубний сайт «Минаю» - команда працювала під навантаженнями, тому показати свою фірмову якісну гру у товариському матчі не могла – футболістам не вистачало свіжості та і форма далека від оптимальної. Також у складі нашої команди було декілька гравців на перегляді і їм, звісно, не вистачало зіграності та взаєморозуміння з партнерами. Тренерський штаб дав їм можливість проявити себе та звикнути до вимог команди. Тим не менш, закарпатці більше володіли м’ячем, контролювали хід поєдинку, непогано комбінували.  Хороші моменти забити гол були у Маїка, Карнози, Кополовця та Глаголи. Але не щастило.

«Казінцбарцика» шансів мала менше, але один вона використала на 100% – зуміли втекти у контратаку та забити на 53-ій хвилині. Що цікаво, відзначився вихованець закарпатського футболу, ексгравець ужгородської «Говерли», який вже третій рік грає в Угорщині, Юрій Тома.

Матч так і завершився – з рахунком 0:1 на користь господарів. ФК «Минай» після повернення додому продовжить працювати у звичному режимі, а вже 17-го січня зіграє свій наступний спаринг – з командою Вищої ліги Угорщини «Варда» з Кішварди.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів