ФК «Ужгород» проведе три спаринги на першому тренувальному зборі

ФК «Ужгород» проведе три спаринги на першому тренувальному зборі
З 15 січня ФК «Ужгород» розпочав підготовку до другої частини чемпіонату України з футболу в другій лізі, яка триває в обласному центрі.

 

Як повідомив головний тренер ужгородці Михайло Іваниця: «Перші два дні тривала кросова підготовка, також гравці проходили медогляд. Тепер команда займається в режимі дворазових тренувань, в ході яких проводимо двосторонні матчі та проводимо селекційну роботу. До слова, передивляємося багатьох закарпатських футболістів і готові дати можливість усім крайовим футболістам, хто відчуває, що може грати на професійному рівні».

На першому етапі підготовки окрім двосторонніх матчів, заплановані й кілька контрольних матчів – 25 січня підопічні Михайла Іваниці зіграють з пряшівським «Татраном U-20», 28 січня – з «Минаєм», ще одна контрольна зустріч пройде 30 січня. Саме на цей день вже є попередня домовленість зі словацьким ФК «Кошіце».   Після цього перший цикл підготовки завершиться.

Після кількаденної паузи «Ужгород» відновить тренувальний цикл в лютому.

Щодо завдань на чемпіонат на коуч ужгородців зазначив: «Після першої частини чемпіонату, гравці не в найкращому психологічному стані, але на тренуваннях хлопці старанно працюють, повністю віддаються роботі, тож думаю, що з цим буде й добрий результат у другій частині сезону. Певен, що за рівнем гри ми не маємо знаходитися в підвалинах турнірної таблиці, тож постараємося виправити ситуацію в якій опинилися».  

Нагадаємо читачам, що Михайло Іваниця очолив тренерський місток ФК «Ужгород» у грудні 2019 року, до цього з командою працював Василь Варга.

Після першої частини чемпіонату «Ужгород» посідає передостаннє – 10 – те місце в турнірній таблиці з 19-ма очками в активі.

Uzhgorod.net.ua

 

21 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів