Закарпатського патрульного викрили при отриманні хабаря

Закарпатського патрульного викрили при отриманні хабаря
За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області слідчими ТУ ДБР у м.Львові та оперативного супроводу управління внутрішньої безпеки в Закарпатській області ДВБ НП України затримано двох поліцейських при отриманні неправомірних вигод.

 

Інспектора відділу безпеки дорожнього руху УПП в Закарпатській області затримано при отриманні 7 500 грн. Цю суму поліцейський вимагав за погодження дозвільних документів на розміщення зовнішньої реклами - «білбордів».

Іншого правоохоронця – інспектора батальйону супроводу ГУ НП в Київській області – затримано при отриманні 6000 гривень. Він вимагав гроші за сприяння у виготовленні водійських посвідчень без проходження курсів та здачі екзаменаційного тестування.

Наразі за обома фактами проводяться першочергові слідчі дії у рамках кримінального провадження з правовою кваліфікацією за ч.3 ст.368 КК України. Поліцейські затримані у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу.

Пресслужба прокуратури в Закарпатській області

 

02 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів