Рахівська поліція затримала чоловіка, який до смерті побив свого батька

Рахівська поліція затримала чоловіка, який до смерті побив свого батька
У селі Верхнє Водяне, що на Рахівщині, 32-річний син заподіяв смертельні ушкодження своєму батькові. Чоловіка затримали до ізолятора тимчасового тримання.

 

5 лютого, о 10.15 год. зі служби «102» надійшло повідомлення про смерть 59-річного жителя села Верхнє Водяне.

За викликом виїхала поліція та судово-медичний експерт. Останній засвідчив, що смерть настала внаслідок нанесення чоловікові численних побоїв.

На підставі висновку судово-медичного експерта, відомості по даному факту внесено до ЄРДР за ст. 121 ч. 2 КК України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого.

Вжитими заходами працівниками сектору реагування патрульної поліції, відділу кримінальної поліції та слідчо-оперативної групи Рахівського ВП встановлено, що тілесні ушкодження чоловікові під час раптово виниклої сварки, заподіяв його 32-річний син. Причиною сварки могло стати систематичне вживання потерпілим алкогольних напоїв. У скоєному чоловік зізнався.

Фігуранта затримано в порядку статті 208 КПК України. У справі триває досудове розслідування. Йому вже повідомили про підозру та вирішується питання про обрання для нього запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів