Невдачу на світовому кубку Аннамарі компенсувала медальним доробком на чемпіонаті Південної Кореї

Невдачу на світовому кубку Аннамарі компенсувала медальним доробком на чемпіонаті Південної Кореї
Невдалими вийшли старти на кубку світу з паралельного гігантського слалому в південнокорейському Пхьончхані для провідної сноубордистки країни, ужгородки Аннамарі Данчі-Чундак. Вже в кваліфікації наша спортсменка була дискваліфікована, а її партнерка по команді Олександра Мальована стала 18-ю.

 

У чоловіків Олександр Белінський також отримав дискваліфікацію у кваліфікаційних звитягах.

Невтішні результати на етапі кубку світу Аннамарі Данча-Чундак та Олександр Белінський компенсували медальним доробком у національному чемпіонаті Південної Кореї, де в слаломі-гіганті Аннамарі та Олександр вибороли срібні нагороди, а в паралельному слаломі Аннамарі здобули медаль найвищої проби.

«Наш тиждень в республіці Корея підходить до кінця. Багато змішаних емоцій у мене з цим чудовим місцем . На кубку світу 22.02 щось відразу пішло не так, і в мене дискваліфікація ( не буду вдаватися в подробиці, залишаючись на позитиві). Проте, наступні два дні були варті того,щоб залишитися, відмовившись від екскурсії в Торонто, наша команда взяла участь в національному чемпіонаті Пд. Кореї, де в гіганті я та Белінський Саша взяли два срібла, а в слаломі –  стала «золотою». Це були чудові тренування на жорсткому та крутому олімпійському схилі.

Вже завтра вилітаємо в Канаду, де відбудуться ще 2 етапа кубку світу, на які я підійду енергійна та максимально вмотивованана найвищийсвій результат у TOП 4», – розповідає на своїй сторінці у «Фейсбук» А.Данча-Чундак.

Нагадаємо,що наступні змагання етапів кубка світу відбудуться в Канаді 29 лютого – 1 березня на гірськолижному курорті «Голуба гора» в провінції Онтаріо.  

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів