Стало відомо, хто переможець першості з футболу в Закарпатті

Стало відомо, хто переможець першості з футболу в Закарпатті
Якби на старті зимової першості Закарпаття з футболу, хтось сказав, що чемпіоном стане «Середнє», то з нього б відверто покепкували. Адже середнячці на стадії групового етапу спромоглися здобути лише один заліковий бал і з четвертого місця розпочали стадію плей-оф.

 

А от саме на цій стадії змагань «Середнє» наче перевтілилося, правда зі скрипом, в серії післяматчевих пенальті пройшли в 1/8 та 1/4 фіналу мукачівські «Мункач футбольну академію» U-19 та МФА U-17. У півфіналі з «Бобовищем» середнянці поступилися – 5:1, але вже по завершенню матча КДК закарпатської асоціації футболу задовільнив апеляцію середнянців і присудив команді з Мукачівщини, технічну поразку.

А от у фіналі доволі несподівано «Середнє» змусило капітулювати чинного чемпіона – виноградівський «Севлюш» - 2:0. Хоч виноградівці практично більшість часу змушували оборонятися гравців «Середнє», але скористатися своїми  моментами не зуміли. А от підопічні Івана Ковача, це здійснили на контратаках. Спочатку на 67 хвилині Віталій Медведєв пройшов оборону виноградівців і відкрив рахунок, а на 83-й хвилині Віктор Роля подвоїв перевагу команди з Ужгородщини. Тож середнянці у неймовірній для себе футбольній естафеті зимової першості здобувають перший трофей у новому сезоні з чим їх і вітаємо.

Uzhgorod.net.ua

 

15 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів