Карантин не завада: Закарпаттяобленерго звернулося до краян з проханням не красти електроенергію

Карантин не завада: Закарпаттяобленерго звернулося до краян з проханням не красти електроенергію
В ПрАТ "Закарпаттяобленерго" наголошують, що крадіжки загрожують стабільному еектропостачання в області!

 

 Пресслужба товриства оприлюднила таку заяву:

"Навіть у такий важкий для всієї країни час окремі споживачі продовжують вдаватися до порушень законодавства у сфері електропостачання. Так, за період з 16 березня 2020 року по 22 березня 2020 року, представниками оператора систем розподілу  виявлено 24 фактів крадіжок електричної енергії.

Зокрема, тільки за цей тиждень було складено 22 Акти про порушення Правил серед населення та 2 Акти – в юридичному сектор (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення за останній тиждень було виявлено у Хустському та Мукачівському районі (6 порушень). Найчастішим порушенням залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло).

У юридичному секторі факти крадіжок було виявлено в Виноградівському районі (2 порушення відповідно), Закарпатської області. Найчастішим порушенням залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло).

Також упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 227,846 тис. грн.

З огляду на це, ПрАТ «Закарпаттяобленерго» звертається до свідомості споживачів: не вчиняйте правопорушення! Це підриває економіку нашої держави і б’є по ваших кишенях. Бо штрафи за виявленими фактами значні!

Адміністрація ПрАТ «Закарпаттяобленерго» закликає: давайте згуртуємося і зробимо все можливе, щоб вистояти в нинішній ситуації! Здоров’я всім!"

 

23 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів