«Минай» може потрапити до прем’єр-ліги, так і не догравши сезон

«Минай» може потрапити до прем’єр-ліги, так і не догравши сезон
Зараз вирішують долю чемпіонства у прем’єрліги, а керівництво ПФЛ буде приймати рішення за підсумками елітного дивізіону.

 

Через пандемію коронавірусу у світі спортивні змагання були призупинені і в Україні. Наразі керівництво Прем’єр ліги та УАФ оголосило, що є два варіанти визначення чемпіона у тому випадку, якщо чемпіонат не зможуть відновити. Перший – це залишити турнірну таблицю без змін на даний момент і врахувати результати 23-туру. Другий варіант: не враховувати результати 23-го туру і залишити результат за підсумками двох кіл, а саме до того, як команди розділилися на дві групи.

Що ж стосується першої ліги, то тут також може все вирішитися у кабінетах. Якщо чемпіонат не почнуть вчасно, то перші три команди отримають підвищення. Відповідно львівські "Карпати" вилетять із Прем’єрліги, а "Рух", "Волинь" та "Минай" отримають підвищення. Саме минайський клуб за таблицею ПФЛ знаходиться на третій сходинці.

Проте це лише припущення від футбольного керівництва України, адже попередньо до питання відновлення чемпіонату повернуться у квітні.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів