Закарпатці, давайте допоможемо матері чотирьох діток одужати!

Закарпатці, давайте допоможемо матері чотирьох діток одужати!
Качковська Людмила разом із своєю родиною тривалий час бореться з тяжкою недугою – лікарі діагностували в неї пухлину головного мозку.

 

Її вдалося видалити у січні у Закарпатський обласний центр нейрохірургії та неврології – операція пройшла успішно, протягом 7-ми годин лікарі на чолі з В. І. Смоланкою боролися за життя багатодітної матусі. Та коли здавалося, що найгірше позаду і стан стабілізувався, жінці стало погано… Стан Людмили різко погіршився, мозок почав шаленими темпами набрякати і їй негайно була проведена чергова операція, щоб знизити тиск на мозок. За лічені години після другої операції - третя, крововилив, лікарі цілу ніч боролися за життя багатодітної матусі…

Численні крапельниці, ліки, антибіотики, які дуже дороговартісні, відтак – променева терапія, яку Людмила проходить зараз у Всеукраїнському центрі томотерапії в Кропивницькому – все це величезні затрати, які родині з чотирма дітьми не під силу. Тим більше, що на черзі – ще одна операція: жінці потрібно встановити на череп спеціальну пластину. За її виготовлення беруться спеціалісти в Харкові, але родині потрібно сплатити 45 тисяч гривень. Про додаткові витрати, і в першу чергу медикаменти, вже ніхто й не говорить…

Саме тому рідні Людмили звертаються до всіх по допомогу!

45 тисяч гривень – це великі гроші для однієї родини, але якщо ми всі разом об’єднаємося і кожен переведе, скільки зможе – Людмила зможе одужати і повернутися до своїх діток! Повірте, вони надзвичайно сумують за нею і чекають на повернення матусі!

Не будьмо байдужими: давайте відмовимося сьогодні від порції кави і перекажемо ці гроші Людмилі, і завтра вона разом з родиною помолиться за нас!

Кошти можна переказати на рахунок чоловіка Людмили:

Приват банк: 5168757344670197.

Качковський В’ячеслав .

Номер телефона

+380502241594.

 

27 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів