Ужгородець Анатолій Герей - про перенесення Олімпіади

Ужгородець Анатолій Герей - про перенесення Олімпіади
Вже відомо, що 32-і Літні Олімпійські Ігри в Токіо-2020 перенесені через пандемію на липень 2021 року. Японський уряд всіляко затягував можливість перенесення Олімпіади і лише після того, як Канада та Австралія заявили, що їхні атлети через коронавірус не поїдуть до Токіо, а останньою краплею стало рішення міжнародної федерації легкої атлетики, керівництво якої також зазначило, що не рекомендує спортсменам змагатися в часи пандемії. Лише після цих кроків Японія звернулася до МОК з пропозицією перенести Ігри.

 

За коментарем з приводу такого рішення організаторів ми звернувся до майбутнього учасника Олімпіади, ужгородського фехтувальника Анатолія Герея:

- Взагалі вважаю що зі сторони країни-господаря та МОК це правильне рішення для загального здоров’я людства. А з іншої сторони для спортсменів, напевно, дуже неприємна новина, адже вони багато працювали, щоб підійти до Ігор в оптимальній формі. Тепер виникає багато запитань : до чого готуватись? Чи змінилась система відбору ? Коли почнуться відбірковзмагання? Який календар змагань? Тому спортсменам буде важко відновити форму після такої паузи, особливо в циклічних видах: плавання ,веслування, пятиборство. Дуже неприємно,що вірус зупинив цей процес, багато хто не зможе показати свій кращий результат і взагалі бути належним чином готовим до Олімпіади.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів