Господині, зберігайте: ніжна і соковита скумбрія без смаження
Сьогодні ми розповімо вам, як смачно приготувати скумбрію. Вона виходить дуже ніжна і соковита. Подавати можна до обіду та вечері, рибка чудово поєднується з будь-яким гарніром. Готується досить просто і без яких-небудь незвичайних інгредієнтів, інформує Ukr.Media.
Необхідні продукти:
- 2 скумбрії
- 2 столові ложки рослинної олії
- 3 зубчики часнику
- сіль, перець за смаком
- 2 чайні ложки паприки
Починаємо приготування:
- Скумбрію промиваємо, відрізаємо голову і хвіст. Потім робимо надріз по хребту і ділимо рибу на 2 частини. Видаляємо хребет і кістки.
- В іншу миску насипаємо сіль, паприку і видавлюємо через прес часник. Туди ж вливаємо олію і все перемішуємо.
- Рибне філе викладаємо на харчову плівку і змащуємо маринадом. Зверху накриваємо другим шаром харчової плівки і прибираємо його в холодильник на 2-3 години.
- Мариновану рибку перекладаємо у форму і відправляємо в духовку, розігріту до 220 градусів. Випікаємо протягом 20 хвилин, а потім подаємо до столу.
-->
До теми
- Популярність та користь рамена: аналіз та поради
- Спільно зі словацькими колегами "Укрзалізниця" збільшить кількість місць у пікові періоди на маршруті "Мукачево — Кошице"
- Як позбутися харчової молі на кухні: 4 способи
- Мукачівці зможуть безкоштовно вакцинуватись від грипу
- 10 продуктів, за допомогою яких дійсно можна зміцнити імунітет
- Львівська залізниця скасувала відучора зупинку приміських потягів на платформі "Мукачево – Прилад".
- Мийки на кухню з двома чашами: функціональність та практичність в одній сантехніці
- Зміцнюють імунітет і знищують віруси в організмі: 5 продуктів, які потрібно їсти раз на тиждень
- Чому сирники виходять то твердими, то рідкими, то сирими всередині?
- Витяжки промислові, теплове, холодильне та інше обладнання в харчоблок шкільної їдальні
- Переваги використання електроплити на кухні
- Ваги для домашньої та професійної кухні від “Укрваги”
- Блендер - чому це потрібна на кухні річ
- Як вибрати хороші продукти
- Посудомоечные машины
- ТОП-3 електропечі з оптимальним співвідношенням «ціна – якість»
- Як вибрати обідній стіл для маленької кухні?
- Стулья кухонные
- Весняні ціни на овочі та фрукти: Яка ситуація на Закарпатті?
- Талонна система харчування у Закарпатті. Як скористатися?
До цієї новини немає коментарів