Господині, зберігайте: ніжна і соковита скумбрія без смаження

Господині, зберігайте: ніжна і соковита скумбрія без смаження
Сьогодні ми розповімо вам, як смачно приготувати скумбрію. Вона виходить дуже ніжна і соковита. Подавати можна до обіду та вечері, рибка чудово поєднується з будь-яким гарніром. Готується досить просто і без яких-небудь незвичайних інгредієнтів, інформує Ukr.Media.

 

Необхідні продукти:

  • 2 скумбрії
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 3 зубчики часнику
  • сіль, перець за смаком
  • 2 чайні ложки паприки

Починаємо приготування:

  1. Скумбрію промиваємо, відрізаємо голову і хвіст. Потім робимо надріз по хребту і ділимо рибу на 2 частини. Видаляємо хребет і кістки.
  2. В іншу миску насипаємо сіль, паприку і видавлюємо через прес часник. Туди ж вливаємо олію і все перемішуємо.
  3. Рибне філе викладаємо на харчову плівку і змащуємо маринадом. Зверху накриваємо другим шаром харчової плівки і прибираємо його в холодильник на 2-3 години.
  4. Мариновану рибку перекладаємо у форму і відправляємо в духовку, розігріту до 220 градусів. Випікаємо протягом 20 хвилин, а потім подаємо до столу.

 

14 квітня 2020р.
Çàãðóçêà...

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів