Господині, зберігайте: ніжна і соковита скумбрія без смаження
Сьогодні ми розповімо вам, як смачно приготувати скумбрію. Вона виходить дуже ніжна і соковита. Подавати можна до обіду та вечері, рибка чудово поєднується з будь-яким гарніром. Готується досить просто і без яких-небудь незвичайних інгредієнтів, інформує Ukr.Media.
Необхідні продукти:
- 2 скумбрії
- 2 столові ложки рослинної олії
- 3 зубчики часнику
- сіль, перець за смаком
- 2 чайні ложки паприки
Починаємо приготування:
- Скумбрію промиваємо, відрізаємо голову і хвіст. Потім робимо надріз по хребту і ділимо рибу на 2 частини. Видаляємо хребет і кістки.
- В іншу миску насипаємо сіль, паприку і видавлюємо через прес часник. Туди ж вливаємо олію і все перемішуємо.
- Рибне філе викладаємо на харчову плівку і змащуємо маринадом. Зверху накриваємо другим шаром харчової плівки і прибираємо його в холодильник на 2-3 години.
- Мариновану рибку перекладаємо у форму і відправляємо в духовку, розігріту до 220 градусів. Випікаємо протягом 20 хвилин, а потім подаємо до столу.
До теми
- Пакети для продуктів: як обрати ідеальний варіант
- Закарпаток запрошують до участі у безкоштовному проєкті про лідерство та згуртованість
- Стаціонарні басейни “під ключ” від компанії ModernPools
- Укрзалізниця оновила бланк електронного квитка на поїзди до Словаччини
- Як підібрати кухонний гарнітур?
- Як еко-шопер може зберегти ваше здоров'я
- 10 трав та спецій, які варто мати на кухні
- Цікаві страви з Мівіною
- Витяжка Bosch: інновації та стиль для вашої кухні
- Популярність та користь рамена: аналіз та поради
- Спільно зі словацькими колегами "Укрзалізниця" збільшить кількість місць у пікові періоди на маршруті "Мукачево — Кошице"
- Як позбутися харчової молі на кухні: 4 способи
- Мукачівці зможуть безкоштовно вакцинуватись від грипу
- 10 продуктів, за допомогою яких дійсно можна зміцнити імунітет
- Львівська залізниця скасувала відучора зупинку приміських потягів на платформі "Мукачево – Прилад".
- Мийки на кухню з двома чашами: функціональність та практичність в одній сантехніці
- Зміцнюють імунітет і знищують віруси в організмі: 5 продуктів, які потрібно їсти раз на тиждень
- Чому сирники виходять то твердими, то рідкими, то сирими всередині?
- Витяжки промислові, теплове, холодильне та інше обладнання в харчоблок шкільної їдальні
- Переваги використання електроплити на кухні
До цієї новини немає коментарів