Гандбольний сезон продовжать після завершення карантину

Гандбольний сезон продовжать після завершення карантину
Нещодавно за ініціативи голови запорізького ГК «Мотора» Олімпія Покатова було проведено засідання комітету з організації та проведення змагань чемпіонату України з гандболу. Основне питання, яке піднімали учасники – це терміни завершення чемпіонату.

 

Зокрема О. Покатов   запропонував завершити сезон у чоловічій суперлізі за результатами першого кола, а подальший розіграш Кубку України з гандболу припинити. Однак, цю пропозицію членами комітету відхилили й вирішили дограти чемпіонат у всіх лігах та провести до завершення Кубок України, а також чемпіонат дитячої гандбольної ліги. Задля цього члени комітету прийняли рішення ще раз обговорити деталі завершення поточного сезону після завершення карантину, 24 квітня. 

Нагадаємо, що в жіночій суперлізі нині змагаються жіночі «Карпати». Тут розпочався вже другий етап чемпіонату. На жаль, після невдалого першого зїзного туру наші «Карпати» опустилися на четверту сходинку і перейшли з лідируючої трійки (групи А)до груби Б, де компанію ужгородкам складають аутсайдери сезону – київські ТНУ ДЮСШ 21 та «Спартак». Однак, за умов успіху підопічні Віктора Чернова знову можуть витіснити херсонську «Дніпрянку» з третього місця, якщо та оступиться в наступному зїзному турі в компанії з миколаївським «Реалом» та львівською «Галичанкою».

На другій сходинці в першій чоловічій лізі доволі впевнено себе почувають чоловічі «Карпати». Правда, знову стати чемпіонами їм навряд чи вдасться – відрив від лідери доволі відчутний (8 очок), однак, і срібні нагороди – досягнення значне. Слід нагадати, що команда Юрія Бухлака паралельно ще виступає в словацькій першій лізі (аналог нашої вищої).

А от команда «Карпати-СДЮСШОР» у західній групі доволі впевнено йде на третій сходинці, правда й до двох лідерів групи – тернопільського «ТНЕУ-Енерго» та львівської «КІВС-Політехніка» молодим карпатівкам далеко.

Закарпатцям цікавий і кубок України серед чоловіків, адже саме на стадії 1/4 фіналу там наші «Карпати» мають провести в рідних стінах матч-відповідь з представником суперліги київським ЦСКА. Нагадаємо, що перша зустріч цих команд завершилася мінімальною перемогою киян – 21:20. Тож ужгородці мають непогані шанси пробитися до півфіналу чоловічого кубку країни.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів