Закарпаттяобленерго: безпека і здоров’я на роботі можуть врятувати життя

Закарпаттяобленерго: безпека і здоров’я на роботі можуть врятувати життя
Саме під таким девізом цьогоріч проходить Всесвітній день охорони праці, який щороку відзначають саме 28 квітня.

 

З цієї нагоди оргкомітет з підготовки та проведення Дня охорони праці в Україні у 2020 році підготував звернення, до якого приєднується і ПрАТ «Закарпаттяобленерго». Ознайомитись із текстом звернення можна тут.

Дбаючи про здоров’я та життя своїх працівників, адміністрація ПрАТ «Закарпаттяобленерго» вживає всіх необхідних заходів для боротьби з поширенням COVID-19. З цією метою кожного дня ведеться моніторинг чисельності захворюваності працівників Товариства, проводиться щоденний температурний скринінг працівників перед приходом на роботу, при виявленні підвищеної температури працівник не допускається до роботи, йому рекомендується звернутись до сімейного лікаря або у медичний заклад, розроблено  пам’ятку "Щодо того, як убезпечитись від короновірусу", яку розміщено на всі інформаційних куточках товариства та з  якою ознайомлено кожного працівника під час проведення Дня охорони праці 07.04.2020 року,  закуплено і роздано працівникам Товариства захисні маски, всі структурні підрозділи забезпечено дезінфікуючими засобами для рук та дезінфікуючими засобами для вологого прибирання приміщень, особлива увага приділяється підлозі, поручням, дверним ручкам, вимикачам тощо. По можливості працівників переведено на дистанційну роботу, а працівники, старше 60 років перебувають у відпустках. Скасовано особистий прийом громадян керівниками Товариства.

З метою забезпечення дистанційного спілкування зі споживачами, в яких виникають ті чи інші питання з електропостачання, безкоштовно, цілодобово й без вихідних працює кол-центр Товариства за номером 0-800-50-16-20. Отримати необхідну консультацію чи роз'яснення щодо надання послуг з розподілу електричної енергії, висловити зауваження, повідомити про факти розкрадання електричної енергії чи оскаржити неправомірні дії персоналу компанії можна в робочий час за телефоном (0-312) 61-94-96.

Розроблено низку сервісів для дистанційної передачі показників приладів обліку. Зокрема, це Електронна абонентська книжка ПрАТ «Закарпаттяобленерго» – сервіс, який дозволяє, не виходячи з дому, передати показники засобу обліку, а також контролювати споживання електричної енергії. Користуватися можуть побутові (https://pay.zakarpat.energy/home) та юридичні споживачі https://pay.zakarpat.energy/company.

Крім того, за допомогою сучасних онлайн-сервісів можна легко і швидко передати показники лічильника:

— через чат-боти обраних месенджерів – Viber, Telegram чи Facebook Messenger – переходьте за посиланням, читайте інструкцію https://zakarpat.energy/…/chat-bot-dlya-peredachi-pokaziv-…/

— через швидку форму на вебсайті в меню “Кабінет” (авторизація не потрібна);

— за допомогою підказок інтерактивного голосового меню телефонних ліній ПрАТ «Закарпаттяобленерго»:

+38 099 010 16 20 (Водафон);

+38 067 010 16 20 (Київстар);

+38 073 010 16 20 (Лайфселл).

— зателефонувавши в кол-центр за номером телефону 0-800-50-16-20;

Оплатити рахунки при замовленні окремих послуг можна також за допомогою спеціальних форм на сайті. У кол-центрі завжди дистанційно проконсультують з цього приводу!

Адміністрація ПрАТ «Закарпаттяобленерго» щиро вдячна всім працівникам за дотримання вимог охорони праці. І щиро бажає сьогодні та завжди: бережіть себе та рідних і будьте здорові!

 

28 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів