У МОЗ затвердили рекомендації для перукарень, магазинів та інших закладів на час карантину

У МОЗ затвердили рекомендації для перукарень, магазинів та інших закладів на час карантину
Головний санітарний лікар Віктор Ляшко затвердив тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів під час надання послуг в умовах карантину, пише Українська правда.

 

"Затвердив постановами Головного державного санітарного лікаря України тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів під час надання послуг в умовах карантину", - йдеться у дописі Ляшка у фейсбуку. 

Головний санлікар нагадав, що 11 травня в Україні будуть послаблені карантинні заходи. Він підкреслив, що сьогодні дуже важливо знайти баланс між збереженням життя та здоров’я людей і поступовим запуском економіки.

Ляшко опублікував рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів під час надання послуг в умовах карантину в перукарнях та салонах краси; закладах громадського харчування; при торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами; при здійсненні дозволених видів діяльності, які передбачають приймання відвідувачів в офісних приміщеннях; при наданні стоматологічної допомоги; в закладах стаціонарної психіатричної допомоги, медико-соціального та соціального захисту.

Нагадаємо, Кабмін дозволив з 11 травня відкрити парки, сквери, дитячі та спортивні майданчики, стоматології, салони краси та перукарні, відновити діяльність нотаріусів, адвокатів, психологів. А також роботу літніх майданчиків кафе і магазинів у ТРЦ.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів