Василь Решетар: Випадок із захворюванням на COVID-19 в супермаркеті Вопак не можна назвати спалахом

Василь Решетар: Випадок із захворюванням на COVID-19 в супермаркеті Вопак не можна назвати спалахом
Сьогодні під час прескнференції начальник управління охорони здоров’я Ужгородської міської ради Василь Решетар розповів детально про ситуацію з виявлення коронавірусу в супермаркеті "Вопак" в Ужгороді.

 

З його слів, перші два випадки захворювання на коронавірус у супермаркеті "Вопак" не пов’язані між собою, а отже, це не можна назвати спалахом.

"У першому випадку захворів охоронець, в іншому – жінка-касир, в якої, після розслідування, з’ясувалося, що дома були хворі, отже, це домашнє джерело зараження", - уточнив Решетар.

Після виявлення цих випадків керівництво закладу організувало обстеження в 45-ти працівників, і таким чином було виявлено ще 3 хворих. "Всупереч показам було обстежено весь колектив, а не тільки контактних", - додав керівник управління. 

Таким чином загалом виявлено 5 хворих працівників супермаркету, з них у двох тільки була температура, в інших недуга протікала безсимптомно.

В. Решетар уточнив, що всі працівники "Вопака", в яких було виявлено коонавірусну хворобу, перебувають вдома, немає ні однго випадку важкої форми захворювання.

Після виявлення випадку було проведено дезінфекцію супермаркету і відновлено його роботу.

Директор ужгородського Вопака також прокоментував спалах COVID-19 у супермаркеті

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграм

 

19 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів