Медикам Закарпаття нагадують: під час пандемії COVID-19 можна отримати безкоштовну психологічну підтримку

Медикам Закарпаття нагадують: під час пандемії COVID-19 можна отримати безкоштовну психологічну підтримку
Про важливість такої підтримки наголошує ужгородська психологиня Наталія Братасюк. Вона запрошує всіх медпрацівників звертатися – допомога тепер потрібна й тим, хто на передовій боротьби з недугою.

 

«Дорогi лікарі, медсестри, медбрати й іншi працівники системи охорони здоров’я, задіянi  на передовій боротьби з коронавiрусом! Ми, група професійних психологів та психотерапевтів, об’єднали зусилля, щоби запропонувати  для вас - БЕЗКОШТОВНУ ПСИХОЛОГIЧНУ ПIДТРИМКУ.

Ми уявляємо, через що ви маєте проходити кожного дня. Ми уявляємо, які на вас чекають стресовi навантаження в зв’язку з інтенсивним ритмом роботи i тривогою про можливість зараження.

Тому ми хотіли би створити для вас безпечне та захищене місце, де ви зможете вільно виражати свої страхи, конфлікти, проблеми та інші складні емоційні переживання.  Де ми допоможемо вам  розширити та змiцнити свої особистi ресурси. 

Кожному з вас ми хотiли б запропонувати  можливiсть наступного формату роботи:

- 4 онлайн-сесії (+ одна додаткова);

- тривалість сесій - 45 хвилин;

 - зустрічі: щотижня або двічі на тиждень.

Усi запропонованi сесії  безкоштовнi.

Хоча ми цілком усвідомлюємо, що можемо запропонувати лише  невеликий проект, проте живий дух цієї ініціативи, створеної під впливом надзвичайної ситуації, - це прагнення зробити наші вміння доступними громаді, яка діє на передовій лінії боротьби проти спалаху COVID-19».

Н. Братасюк уточнила, що проект створено за ініціативи членів Української групи розвитку IAAP (Міжнародної асоціації аналітичної психології) за надиханням колег - психологів і психотерапевтів, членів IAAP  Італії, що створили проект допомоги працівникам медичної системи “Доторкнутися            до ран  медичних          працівників”               (Reaching            out         to           the         wounds of           health professionals).

Запис на косультацію:

Юрій Данько: Viber: +380503872059 , Phone: +380503872059 Telegram: Юрій Данько. Пошта: [email protected]

Дарія Похилевич:   Viber: +380675003805  Telegram: (кликабельно) Пошта: [email protected]

 

Для довідки.

ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ПРОЕКТ ПСИХОЛОГІВ

Ми є групою професійних психологів та психотерапевтів переважно аналітично-орієнтованого підходу, які об’єднали зусилля, щоби запропонувати безкоштовну психологічну підтримку для лікарів, медичних сестер та інших працівників системи охорони здоров’я, задіяних на передовій боротьби з COVID-19 (коронавірусом).

Наша мета - створити безпечний та захищений онлайнпростір, де можливо вільно виражати страхи, конфлікти, проблеми та інші складні емоційні переживання. Це місце, де ми зможемо досліджувати нові способи розширення своїх особистих ресурсів і де можливо сформувати нове розуміння того, як впоратися із великими стресовими навантаженнями, що виникають в зв’язку з інтенсивним ритмом роботи, яка супроводжується тривогою про можливість зараження.

Хоча ми цілком усвідомлюємо, що можемо запропонувати лише досить невеликий проект, проте живий дух цієї ініціативи, створеної під впливом надзвичайної ситуації, - це прагнення зробити наші вміння доступними громаді, яка діє на передовій лінії боротьби проти спалаху COVID-19.

   

 

01 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів