Ужгород: чи справді від станції швидкої допомоги відбирають землю? РОЗСЛІДУВАННЯ

Ужгород: чи справді від станції швидкої допомоги відбирають землю? РОЗСЛІДУВАННЯ
Від станції швидкої допомоги відбирають землю – таке повідомлення зробив один з міських депутатів. За словами чоловіка, міська влада відбирає  від медиків прилеглу територію і ті б'ють на сполох. Кажуть – їм не буде де паркувати автівки.

 

Медики здивовані. До депутата по допомогу не зверталися і дізналися про це з соціальних мереж. Акту на право власності ділянки не мають. Є дозвіл на тимчасове користування. Ця земля офіційно належить місту. Біля станції швидкої допомоги – майже 60 соток землі. 16 із них медики не використовували і занедбали, ця ділянка заросла чагарниками. Там купи сміття, місцями немає паркану. Місто хоче навести там лад. І планує передати  шматок цієї землі в оренду. Це не завадить роботі швидкої. Начальник Ужгородської станції екстреної медичної допомоги Сергій Боднар коментує:

«На підставі чого? Чи передано…чи як там? Я цією інформацією не володію, так само знаю, як ознайомили в засобах масової інформації, що поступили і  роботами, які ся почали проводити без нашого відома».

Ця земельна ділянка заросла травою й кущами

У міській раді запевняють: цими шістнадцятьма сотками землі медики не користувались понад 10-ть років. Місце для заїзду та паркінгу у них є і його достатньо. А територію, за котру йде нібито суперечка, приведуть до ладу приватні підприємці, які отримають землю в оренду, роз'яснює начальник управління майном Ужгородської міської ради Тетяна Полтавцева: 

 

«Це є виключно власність Ужгородської міської ради, жодного документу, який би  свідчив про інше право користування інших осіб, ніколи не було, тобто, ми  говоримо про те, що Ужгородська міська рада хоче розпорядитись виключно своєю власністю. Я прошу вас звернути увагу, що та земельна ділянка, про яку сьогодні так  багато всі сказали, вона знаходиться за моїми плечима, ви можете бачити її стан, мова йде виключно про цю полосу».

Тож турбуватися медикам не варто. Землю, якою вони користуються – не чіпають. Дивіться більше на ВІДЕО:

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів