Співачка стає акторкою: Аліна Паш із Закарпаття зіграє в українській комедії «Бурштинові копи»

Співачка стає акторкою: Аліна Паш із Закарпаття зіграє в українській комедії «Бурштинові копи»
15 липня у Києві розпочалися зйомки нової комедійної стрічки «Бурштинові копи».

 

За сюжетом, патрульний Максим із дитинства мріяв стежити за правопорядком, щоб робити світ безпечним і справедливим. Усе йшло за планом, але журналісти заскочили Максима під час чергування з напарницею в нестатутній ситуації. За це Максима переводять з Києва до селища глибоко в житомирських лісах. Там він і його новий напарник Богдан переходять дорогу бурштиновій мафії.

Чи зможе Максим знайти спільну мову з колоритними місцевими копами та перемогти всесильного бурштинового Барона? І що має зробити звичайний патрульний, аби кохана його пробачила?

«Це моя перша спроба в ролі актриси, і мені дуже приємно було сьогодні почути під час оголошення "співачка та акторка Аліна Паш". Я відкрила всі чакри (сміється) для того, щоб зрозуміти як це. До того ж партнери по майданчику дуже кльові, різні та комічні. Мені пощастило потрапити в буревій класних людей. Також мені цікава основна тематика фільму. Вона непроста, і ставлення українців до поліції неоднозначне. Мій батько підполковник, тому я знаю наскільки це складна професія», — поділилася своїми враженнями українська реперка.

Головні ролі у стрічці, окрім Аліни Паш, зіграли: Євген Янович, Олег Маслюк, Дар’я Петрожицька. Режисеркою виступила Аліна Бухтіярова.

Прем'єра фільму запланована на лютий 2021 року.

yabl.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів