Закарпатських підприємців запрошують взяти участь в конкурсі «Сумлінні платники податків – 2019»

Закарпатських підприємців запрошують взяти участь в конкурсі «Сумлінні платники податків – 2019»
Заяви платників для участі в конкурсі приймаються до 14 серпня 2020 року.

 

Серед умов участі у рейтингу: відсутність податкового боргу станом на 1 січня поточного року; відсутність заборгованості з виплати заробітної плати станом на 1 січня поточного року; наявність статусу юридичної особи, платника податку на прибуток підприємств. Для платників податків у аграрній галузі можлива наявність статусу платника єдиного податку 4 групи; відсутність порушень податкового законодавства, доведених у судовому порядку протягом звітного року.

Є 7 критеріїв відбору, зокрема – повнота та своєчасність сплати податків та зборів; податкова дисципліна; середня заробітна плата та кількість робочих місць на підприємстві; благодійність; соціальний пакет роботодавця; членство в Асоціації платників податків України.

Варто зазначити, що рейтинг проводиться в два тури: перший – регіональний (обласний), другий – всеукраїнський.

За словами організаторів рейтингу, отримуючи звання «Сумлінного платника податків», підприємство, окрім популяризації на власному прикладі чесного і прозорого ведення бізнесу, отримує суспільне визнання, вдячність держави за належне виконання своїх податкових зобов’язань і публічно закріплює свій статус надійного бізнес-партнера.

Заяви подаються номінантами рейтингу за адресою: м. Ужгород, вул.. Льва Толстого, 40 або електронною поштою [email protected]. Телефон для довідок: (0312) 63 05 98.

Зразок заявки на участь в рейтингу можна завантажити за посиланням: https://bit.ly/3eyQ373.

Нагадуємо, що Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» започаткований Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» в 2011 році з метою посилення ролі та авторитету платника податків в житті країни, відзначення кращих здобутків платників податків.

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському рейтингу всіх сумлінних платників податків краю.

Відділ комунікацій

ГУ ДПС у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів