На Мукачівщині вже є жертви морозів

Для мукачівських комунальників зима знову настала “несподівано”. Центральну частину міста, після сильного снігопаду, частково очищували. А жителям окраїн, щоб дістатися домівки, довелося долати снігові замети.

 

Шквальний вітер у неділю став причиною перебоїв роботи лінії електропередач. Три мікрорайони, у тому числі й центральний, виявилися без світла і води. З перебоями працювала міська телефонна мережа. Щоб повністю усунути неполадки, які спричинила негода, комунальникам міста та району знадобилося дві доби.

А ось жителі сіл Мукачівщини побоюються нападів вовків. У останні роки в Пузняківцях та Визниці почастішали випадки нападу хижаків на домашню худобу. Голодні вовки в пошуках їжі зграями йшли до житла людей і нападали на домашню живність жертвою вовків торік став навіть кінь, якого хазяїн на кілька хвилин залишив без догляду, прив’язавши до огорожі.

Справжнім лихом сувора зима стала для бомжів. Вже є й перші жертви холодів. У неділю перехожі виявили жіночий труп на розі вулиць І. Франка — Бічна у Мукачеві. Небіжчиця останнім часом не мала постійного місця проживання і ночувала у підвалі одного з будинків, що неподалік. Наразі її особу встановлюють правоохоронці. За останній тиждень по допомогу лікарів з характерними для обмороження травмами, а також переломами кінцівок зверталися жителі Мукачева та сіл Горонда, Кольчино, Клячаново, та Чинадійово. Причому кількість травмованих у місті та районі майже однакова. Лікарі зауважують, що більшість травмованих паці-єнтів на момент поступлення перебували у стані алкогольного сп’яніння.

РІО

 

29 січня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів