5 видів демісезонного взуття

5 видів демісезонного взуття

 

В кінці серпня, вересні, жовтні на вулицях можна побачити людей і в футболках, і в куртках. Кращий варіант не виглядати нерозумно і при цьому відчувати себе комфортно - демісезонне взуття.

Види демісезонного взуття

Демісезонне взуття можна носити приблизно при температурі від +10 до -5. Тим більше, що в такі періоди часто йдуть дощі, бувають вітри.

Найзручніші демісезонні моделі, які пропонує взуттєвий магазин

  • туфлі;

  • черевики;

  • кросівки і кеди;

  • челсі;

  • Дезерт.

Чоловічі і жіночі туфлі настільки різноманітні, що можуть підійти до будь-якого образу. Такий варіант відмінно підходить на температуру +10-15 градусів. Взуття з товстою підошвою можна носити й при меншій температурі. 

Черевики - більш високе і закрите взуття, найчастіше зі шкіри або екокожі. Вони більш стійкі до холодів, тому підходять для температур до -5. Такі самі справи і з півчобітками.

Кросівки і кеди ідеальні для періоду від +5 до +15 градусів. Якщо деякі моделі кросівок мають досить товсту підошву, то в кедах вона тонка і гумова, тому для 0 градусів не годиться.

Челсі - відмінний варіант черевик для чоловіків і жінок, підходить для мінливого осіннього періоду. Дезерт - чоловічі замшеві черевики, які підійдуть тільки для сухої погоди.

Яким має бути демісезонне взуття? 

Основні вимоги до демісезонного взуття - це стійкість до холоду і вологи, зручність, привабливий зовнішній вигляд. Зважаючи на це краще віддати перевагу моделі взуття зі шкіри та шкірозамінника, ніж текстилю або замші.

 

20 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів