5 стильних моделей кросівок 2020 

5 стильних моделей кросівок 2020 

 

Кросівки — універсальне взуття, в якому можна піти і на тренування, і в театр. Моделей існує безліч, тому підібрати пару до будь-якого стилю буде неважко. 

Які кросівки популярні для street style? 

Образ у стилі стріт-стайл можно доповнити різними моделями кросівок:

  • класичні білі;

  • класика з товстою підошвою;

  • снікерси;

  • снікерси на платформі;

  • хайтопи.

Класичні моделі кросівок можна побачити в асортименті у багатьох світових брендів. Це легке взуття з тонкою, переважно білою підошвою, яке прекрасно пасує майже до всього. Видозмінена класика також користується попитом. Кросівки чоловічі та жіночі на високій підошві виглядають стильно й захищають від холоду.

Sneaker socks — це фактично шкарпетки з підошвою, які комфортно носити влітку. Текстильний верх і тонка підошва поєднуються в оригінальну модель.

Снікерси на платформі поділяються на кілька видів в залежності від різновиду підошви. Деякі моделі за зовнішнім виглядом більше нагадують туфлі — можна носити з брючними костюмами та іншою класикою.

Хайтопи: зручність та стиль 

Взуття цієї моделі вперше було випущено брендом Converse наприкінці 1960-х, а вже згодом моду підхопили Adidas та Nike. Класичні хайтопи виглядають як високі кросівки зі шнурівкою та липучками.

Можна носити не лише зі спортивним одягом. Деякі моделі чудово пасують до суконь, гарно виглядають із джинсами та топами, їх носять із кардиганами та куртками. Це універсальне взуття, інколи його носять навіть взимку. Висока підошва дає додатковий захист від морозу. 

 

25 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів