На «Дорогу життя» в Ужгороді наступного року виділять майже 4 млн гривень

На «Дорогу життя» в Ужгороді наступного року виділять майже 4 млн гривень
Підтримали члени виконкому Ужгородської міськради сьогодні й Програму діяльності медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя» на 2021 рік. Це - єдиний заклад в Ужгороді медико-соціальної та психолого - педагогічної реабілітації осіб з вадами фізичного та розумового розвитку, працює понад 20 років.

 

На обліку в “Дорозі життя” сьогодні 365 осіб. Всі вони є особами з інвалідністю та мають певні вади фізичного і розумового розвитку. 47 дітей з вадами розвитку складають постійний контингент дітей Центру та отримують психологічну і логопедичну корекцію. 22 молодих людей з проблемами інтелектуального розвитку відвідують групу соціальної реабілітації інвалідів та денної зайнятості. 14 дітей проходять по програмі інтеграції (шкільна освіта в ліцеї «Лідер» ЗОШ № 20, ЗОШ № 8). 112 дітей непостійного контингенту проходять курсову реабілітацію в Центрі. 170 дітей задіяно в соціально-культурних програмах Центру. Кількісний штат працівників центру – 30 осіб.

Передбачено виділити з міського бюджету на програму 3 млн 820 тис 600 грн. Програму ще внесуть на розгляд сесії міської ради.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів