Парад випускників відбувся в Мукачеві

Парад випускників відбувся в Мукачеві
Сорок дві пари випускників танцювали шкільний вальс на центральній площі Мукачева. Так учні 26 серпня прощалися зі школою. Загалом на площі Миру зібралися 611 випускників і влаштували святкову ходу. За словами начальниці управління освіти Мукачівської міськради Катерини Кришінець-Андялошій, такий парад організували вшосте.

 

О 19 годині випускники пройшли площу Миру. Далі вистроїлися біля сцени. Там нагороджували медалістів. Зокрема, 30 випускників отримали золоті медалі, 13 – срібні.

Парад випускників відбувся в Мукачеві

Випускниця Даніелла Мельничук

Випускниця Даніелла Мельничук розповіла, що цей рік для випускників був хвилюючим: "Ці всі події в країні та в світі. Ми так хвилювалися, що в нас нічого не буде, але нарешті цей день настав. Усе пройшло так, як ми мріяли. Ми всі безмежно щасливі й раді, що все саме так, як ми хотіли".

З сумом згадує про шкільні роки Віталій Татаренко: "Все ж попереду нове життя. Дуже класно провели час із своїми однокласниками, багато веселилися в школі. Дуже емоційне було життя в школі".

Отримав 200 балів на ЗНО з історії України

Випускник Крістіан Шаленик

Окрім медалей, нагородили дипломом випускника Крістіана Шаленика. Хлопець отримав 200 балів на ЗНО з історії України. Після нагородження медалістів, 84 випускники, тобто 42 пари, станцювали вальс.

Суспільне Закарпаття

 

27 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів