Справа по масовому втручанню у роботу лічильників газу на Виноградівщині вийшла на новий етап

Справа по масовому втручанню у роботу лічильників газу на Виноградівщині вийшла на новий етап
На Виноградівщині триває експертиза приладів обліку газу, яка має встановити факт втручання чи невтручання у їх роботу. Частина мешканців трьох районів області, не чекаючи результатів, зізналася, що порушення з їхнього боку все ж були.

 

Нагадаємо, йдеться про масове несанкціоноване втручання у роботу газових лічильників в помешканнях громадян та на об’єктах установ різної форми власності колишніми працівниками АТ «Закарпатгаз» у трьох районах Закарпаття. Через це компанії наносилися збитки у великих розмірах. Діяла група на території Виноградівського, Іршавського та Хустського районів. Наразі триває слідство.

Кримінальну справу проти колишніх газовиків порушили працівники слідчого відділу ГУНП в Закарпатській області. У фігурантів справи проведено обшуки за місцем проживання, під час яких виявлено спеціальне обладнання. За його допомогою вони втручалися у роботу лічильників (та інших спецприладів) й підробляли заводські пломби на них. Крім того, виявлено значні суми готівки в національній та іноземній валютах.

«Була проведена робота не тільки зі встановлення осіб наших працівників, але й споживачів-порушників. На цьому етапі в рамках слідства проводиться експертиза. Наступним кроком буде притягнення до відповідальності”, — прокоментував директор з безпеки АТ “Закарпатгаз” Олександр Енінгі.

Про випадки несанкціонованих втручань у роботу лічильників та приладів системи газопостачання споживачі можуть повідомляти за телефоном довіри: 067-817-85-22.

Пресслужба АТ «Закарпатгаз»

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів