Ужгород в режимі "онлайн": у місті встановили сучасні камери

Ужгород в режимі "онлайн": у місті встановили сучасні камери
Про це розповіли в Ужгородській міській раді.

 

8 локацій Ужгорода онлайн – трансляцію із камер відеоспостереження виведено на офіційний сайт Ужгородської міської ради.

Зокрема, на головній сторінці сайту розміщено блок «Місто: НАЖИВО», при переході пропонується обрати серед локацій: площа Шандора Петефі, площа Народна, площа Поштова, перехрестя вулиць Корзо та Волошина, перехрестя вулиці Корзо та набережної Незалежності, площа Георгія Кірпи, площа Богдана Хмельницького, набережна Незалежності. Це – місця з інтенсивним рухом і пішоходів, і автомобілів.

Сучасні камери та програмне забезпечення потрібні для підвищення безпеки громадян, попередження злочинів, оперативного виявлення правопорушень, розкриття злочинів. Чимало з тих, що закуповуються останнім часом, дають можливість визначати, скажімо, обличчя людей, номери автівок – порушників ПДР.

Ужгородська міська рада прийняла відповідну програму розвитку мережі відеоспостереження, додаткові камери та устаткування закуповуються також у рамках спільного із румунським містом-побратимом проєкту: «Забезпечення громадської безпеки шляхом співпраці правоохоронних органів та використання передових систем відеоспостереження в Ужгороді та Сату-Маре».

 

05 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів