Жіноча шпаргалка: як правильно підібрати та нанести тіні для очей?

Жіноча шпаргалка: як правильно підібрати та нанести тіні для очей?

 

Пробиратися через нетрі мистецтва макіяжу деяким здається досить нецікавим і нудним заняттям. Однак є ті, хто робить це з задоволенням, радісно експериментуючи і створюючи нові неповторні образи. Якщо ви тільки починаєте свій шлях у цій сфері, то вам точно варто дізнатися основи. Наприклад, як нафарбувати очі тінями правильно, інформує Ukr.Media.

Як нафарбувати очі тінями

Тіні — це відмінний інструмент для того, щоб підкреслити глибину кольору ваших очей, зробити їх виразнішими і яскравішими. Багато хто користується практично всім, що стосується макіяжу очей, крім палетки тіней. Підбір кольору і використання цього продукту здається більшості вершиною косметичного мистецтва.

Це дійсно не так уже й просто, але, маючи пристойний багаж знань, ви точно впораєтеся з завданням, адже дізнаєтеся всі основні аспекти підбору тіней і їх нанесення. Також ви точно перестанете боятися синіх тіней, які раніше асоціювали з тим лякаючим макіяжем середини 90-х.

Помилки при виборі тіней

Як красиво виглядають всі ці різнокольорові коробочки в магазині. Складно перестати милуватися приголомшливими кольорами, блискітками і шиммером. Звичайно ж, відразу хочеться прикупити щось помітне і сяюче. Зупиніться, вдихніть і зробіть розумний вибір.

На що можна орієнтуватися? При виборі тіней слід враховувати свій колір очей і шкіри, вже точно не колір одягу або волосся. Це найважливіший фактор.

Другий орієнтир — якість тіней. Вони не мають бути надто розсипчастими або низькопігментованими І в тому, і в іншому разі є ймовірність того, що ви проведете біля дзеркала багато часу, а результату не буде ніякого. Або ж він зникне через годину-другу.

Співвідношення кольору очей і тіней

  1. Чорні і темно-карі очі

    Власницям таких очей відмінно підійдуть відтінки коричневого, а також сірі, сріблясті і темно-зелені кольори. Варто уникати помаранчевих і рожевих тіней.

  2. Світло-карі

    Правила такі ж, як і для кольору очей, про який писали вище. Ліловий, перловий і золотистий теж будуть виглядати чудово.

  3. Світло-зелені

    Фіолетові, зелені і жовті тони будуть виглядати виграшно, а ось рожеві і блакитні точно не підійдуть.

  4. Блакитні

    Коричневі, сірі і фіолетові відтінки у вашому повному розпорядженні.

  5. Сірі

    Можна використовувати помаранчеві, сірі і рожеві відтінки.

Особливості нанесення тіней

Не забувайте, що перед використанням палетки, потрібно обов'язково нанести на шкіру навколо очей додаткові засоби. Для рухомої повіки слід взяти трохи бази під тіні, щоб вони добре лягли. Бажано ще й синці під очима прибрати, вирівнявши тон шкіри за допомогою консилера. Другий крок особливо важливий, якщо ви збираєтеся використовувати сині і зелені відтінки.

При покупці тіней бажано придбати кисті з натуральним ворсом. Вони також можуть бути штучними, але обов'язково дуже високої якості. Для макіяжу очей вистачить всього трьох: плоскої, "бочонки" і пухнастої. Перша відмінно розподіляє продукт по повіці, друга обережно розтушовує тіні по складці верхньої повіки, а третя ідеальна для створення плавного градієнта.

Не забудьте про чорні і білі тіні. Перші додадуть чарівності і виразності, а другі візуально збільшать очі. Білі тіні заведено наносити у внутрішній куточок ока, а чорні трохи розтушовувати в зовнішньому. Не забудьте, що тіні можна запросто доповнити підведенням, зробивши погляд більш глибоким.

 

08 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів