Завтра поновлюється навчання в ужгородській Класичній гімназії

Завтра поновлюється навчання в ужгородській Класичній гімназії
Завтра, 23 вересня, поновлюється навчання в ужгородській Класичній гімназії, яка з 14 вересня зупинила освітній процес через 8 випадків захворювання на COVID-19 серед учнів та викладачів. Про це сьогодні йшлося на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ужгородської міської ради.

 

Також на засіданні комісії відзначили, що Ужгород залишається у «помаранчевій» карантинній зоні, тому продовжують діяти всі встановлені раніше обмеження. Обговорили також зміни умов закриття на карантин і поновлення роботи закладів освіти. Так, за новими тимчасовими рекомендаціями, викладеними у постанові головного державного санітарного лікаря України, забороняється відвідування закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти, якщо на самоізоляції через контакт із пацієнтом із підтвердженим випадком коронавірусу перебуває понад 50% здобувачів освіти та персоналу закладу. 

У рішенні комісії також ідеться, що Національна поліція повинна продовжити контроль за дотриманням вимог до самоізоляції ужгородців, перебування у громадських місцях, транспорті, щодо захисних масок, дотримання дистанції, проводити посилені рейдові перевірки закладів харчування та відпочинку щодо прийому в закритих приміщеннях відвідувачів. Члени комісії вкотре наголосили на важливості громадянської свідомості й дотримання всіх карантинних вимог.

Ужгородська міська рада

 

22 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів