Засідання транспортної комісії в Ужгородській міській раді: що вирішили?

Засідання транспортної комісії в Ужгородській міській раді: що вирішили?
Понад півтора десятка питань розглянули на засіданні транспортної комісії напередодні в Ужгородській міській раді.

 

Члени комісії, зокрема, підтримали звернення управління патрульної поліції та прийняли рішення про закриття пішохідного переходу поруч із перетином вулиць Підгірної, Тихої та площі Жупанатської – бо там часто стаються аварійні ситуації, а ще один перехід є трохи далі, на вулиці Собранецькій, біля магазину. Погодили також перенесення на 20 метрів пішохідного переходу на Слов’янській набережній, 13 у бік площі Богдана Хмельницького за рахунок приватного підприємства, яке звернулося із цим питанням. Крім того, за цією адресою погодили облаштування двох обмежувачів руху («лежачих поліцейських») власним коштом заявника. Також підприємство має встановити і відповідні дорожні знаки.

Департаменту міського господарства Ужгородської міськради доручили облаштувати заїзд до районної лікарні на вулиці Минайській для повороту ліворуч, коли авто рухається від транспортного кола, нанести розмітку та встановити дорожні знаки. Питання облаштування дорожнього покриття та організацію дорожнього руху на вулиці Володимирській, викладене у колективному зверненні, взяли до уваги та доручили департаменту міського господарства за можливості запланувати роботи. Також департамент має зробити два обмежувачі руху («лежачі поліцейські») біля НВК «Гармонія» – на вулиці Доманинській, 263.

Разом із тим, комісія відмовила в облаштуванні паркувального місця на вулиці Швабській, 5/1. Комісія вважає недоцільним і дорожні знаки для обмеження швидкості руху автотранспорту та заборони руху великовагового транспорту на вул. 8-го Березня (від вул. Минайської до вул. Михайла Грушевського). Питання внесення змін до організації дорожнього руху на вул. Українській, 58 відклали на доопрацювання.

Ужгородська міська рада

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів