Мукачівець поцупив від пенсіонерки з Рахівщини майже 200 тис. гривень

Мукачівець поцупив від пенсіонерки з Рахівщини майже 200 тис. гривень
180 тисяч гривень мукачівець викрав з помешкання потерпілих у селищі Великий Бичків Рахівського району. Чоловік проник до будинку під приводом збору коштів на лікування хворої дитини. Викрадені гроші від нього вилучили.

 

За фактом крадіжки у поліції розпочали слідство.

До поліції Рахівщини надійшло повідомлення від 70-річної жінки про те, що невідома особа проникла до її помешкання у селищі Великий Бичків. Зловмисник викрав з будинку потерпілих грошові кошти на загальну суму 180 тисяч гривень. Злочин трапився 5 жовтня, близько 10 години ранку.

Ретельно оглянувши місце злочину, опрацювавши записи з камер спостереження та провівши ряд оперативних заходів, поліцейські встановили причетного до крадіжки - 24-річного мукачівця.

Як встановили правоохоронці, молодий чоловік під приводом збору коштів для важкохворої дитини, випрошував гроші від жителів Рахівщини. Фото з «липовим» діагнозом хворого носив з собою для переконливості вигаданої хвороби.

Потерпілих зловмисник намагався ошукати за такою ж схемою. Однак, коли побачив, що господарів немає вдома, проник всередину та викрав з вітальні барсетку з грошовими коштами в сумі 180 тисяч гривень. В подальшому викрадені гроші він обміняв на іноземну валюту в обміннику міста Мукачево. 

Відомості за даним фактом слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Викрадені гроші поліцейські вилучили з будинку родичів зловмисника, у селі Верхня Визниця Мукачівського району. Найближчим часом кошти будуть повернуті потерпілим.

Зараз вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрання запобіжного заходу. 

Наразі поліцією встановлено причетність чоловіка до низки аналогічних злочинів вчинених на території району.

Крадію загрожує до шести років позбавлення волі. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів