«У пріоритеті – медицина», - Іван Курах, головний лікар КНП «Ужгородська міська центральна клінічна лікарня»

«У пріоритеті – медицина», - Іван Курах, головний лікар КНП «Ужгородська міська центральна клінічна лікарня»
Чому ви вирішили балотуватися до мської ради", - з таким запитанням наша редакція звертається до багатьох кандидатів.

 

Головний лікар КНП «Ужгородська міська центральна клінічна лікарня», депутат Закарпатської обласної ради VІІ скликання Іван Курах:

"Доступність та якість медичної допомоги – основні показники, що визначають ефективність системи охорони здоров’я у будь-якій країні світу і рівень цивілізованості цієї країни. Я – лікар-хірург, присвятив своє життя медицині, у якій працюю вже понад сорок років, протягом тривалого часу очолюю міську лікарню в Ужгороді. За останні роки у медичній галузі міста – суттєві зміни: у рази збільшено фінансування – і на ліки, і на придбання сучасної апаратури, і на ремонти. Разом із тим, ще є над чим працювати,  щоб люди отримували якісні медичні послуги, лікувалися у комфортних палатах, а медики мали всі умови для роботи.

Свої зусилля як депутат Ужгородської міської ради спрямую, зокрема, на  втілення у життя міської програми безкоштовного огляду з профілактики онкозахворювань. Реалізуючи запит на якісну медичну допомогу, лобіюватиму забезпечення сучасним медичним обладнанням лікувальних комунальних закладів. У планах також – реалізувати проєкт створення сучасного реабілітаційного центру на базі Ужгородської центральної міської клінічної лікарні, адже важкохворі пацієнти почасти залишаються наодинці зі своїми проблемами…

Представляти інтереси ужгородців у міській раді для мене велика честь та відповідальність. Балотуюся у депутати Ужгородської міської ради в складі згуртованої команди, яка вміє приймати рішення і має сміливість змінювати майбутнє – ВО «Батьківщина»".

 

19 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів