Словаччина почала тестування на кордоні з Україною, деякі КПП закрилися

Словаччина почала тестування на кордоні з Україною, деякі КПП закрилися
Особи, які прибувають до Словацької Республіки з України, з понеділка 9 листопада повинні пройти ПРЛ-тестування на кордоні.

 

Також особи, які приїжджають з України, можуть користуватися лише одним прикордонним пунктом - "Ужгород-Вишнє Немецьке". Він буде працювати з 07:00 до 19:00 за середньоєвропейським часом (з 08:00 до 20:00 за київським часом).

На додаток до тесту на антиген, як і раніше слід проходити обов'язковий внутрішній карантин, під час якого слід пройти ПЛР-тест не пізніше п’ятого дня. Для тих, хто тимчасово або постійно проживають на території Словаччини реєстрація на веб-сайті korona.gov.sk також є обов’язковою, регіональні органи охорони здоров’я отримуватимуть інформацію автоматично.

Вантажні перевезення натомість залишаються без обмежень.

Прикордонний перехід "Велке Селменце - Малі Сельменці" тимчасово закривається.

Також тимчасово припиняють оформлення пішоходів у пункті пропуску «Убля». Транспортні засоби вагою до 7,5 тонн можуть перетнути цей КПП лише з метою транзиту через територію Словацької Республіки.

Також змінюється положення про 30-кілометрову зону від кордону. "Винятком є громадяни Словацької Республіки, які працюють на території сусідньої держави, але для цього вони повинні мають довести цей факт відповідними документами", - пояснили у словацькій поліції.

Також це стосується тих осіб, які проживають у сусідніх державах і працюють на території Словаччини, а також для громадян Словаччини, які проживають у сусідніх державах.

З понеділка особам після повернення з т.зв. країн "червоної зони", які перебувають у домашній самоізоляції, більше не потрібно буде звітувати про це перед регіональним управлінням охорони здоров’я. Це випливає з указу Державного управління охорони здоров’я Словацької Республіки.

Mukachevo.net

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів