Який інвентар потрібен для серйозних тренувань удома?

Який інвентар потрібен для серйозних тренувань удома?

 

Домашній спортзал — задоволення не з дешевих. Але є інвентар, який дозволити собі може кожен, наприклад, фітнес-гумки, еспандери, килимок, гантелі. Безумовно, з такими простими інструментами створити фігуру мрії можливо. Однак, якщо йдеться про більш серйозне опрацювання м'язів, тут в хід іде важка артилерія, інформує Ukr.Media. Сертифікований велнес-коуч Лара Серебрнська рекомендує не економити на спортивному інвентарі і серйозно зайнятися облаштуванням невеликого особистого спортзалу. Розповідаємо про мінімальний набір для тренувань удома.

Лава для скручувань

Зовсім не перша річ, яка спадає на думку, коли мова йде про домашні тренування. Але тільки згадайте, як добре вона виручає в фітнес-центрі! М'язи пресу опрацьовуються куди активніше, ніж на килимку, а куприк не впирається в жорсткий підлогу. Звичайно, лава займає чимало місця, але якщо ви вирішили максимально зайнятися своїм здоров'ям, вона значно полегшить вам життя.

Боксерська груша

Багато хто недооцінює цей інвентар, але насправді боксерська груша просто необхідна для опрацювання м'язів рук, спини і косих м'язів преса (при розворотах під час удару і скручуваннях).

Штанга з кільцями

Найбільш, здавалося б, простий інвентар, але скільки ж від нього користі! Зі звичайною штангою можна виконати повноцінне тренування на всі групи м'язів. До речі, вона може стати цілком компактним тренажером, адже зберігати штангу можна в розібраному вигляді у спеціальному кейсі або ж придбати додаткову підставку.

Шведська стінка

Згадуємо часи шкільних уроків з фізкультури і відпрацьовуємо підтягування на шведській стінці. Насправді, вона добре підійде для розтяжки, функціональних тренувань і занять із дітьми.

Степ-платформа

Відмінний варіант для кардіо. З таким тренажером фізична активність стане веселим проведенням часу — тільки згадайте відео з 90-х, де всі дружно займаються під диско. Пропонуємо повернутися в минуле і влаштувати собі цікаве тренування. Ваш власний спортзал може стати найулюбленішим місцем в будинку. Поставтеся до його облаштування з особливою увагою, і побачите, яких результатів можна досягти без фітнес-клубу!

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів