Закарпатські гандболістки розгромили збірну команду Києва

Закарпатські гандболістки розгромили збірну команду Києва
25–26 листопада в ужгородському СК «Юність» відбулися поєдинки 5-го туру жіночої Суперліги України з гандболу між місцевими «Карпатами» та збірною командою Києва.

 

Ужгородські та київські гандболістки знаходять у різних частинах турнірної таблиці. Якщо гості ведуть боротьбу за 5–6 місця, то господарки претендують на нагороди чемпіонату. Сили команд наразі неспівставні: представниці Срібної землі за багатьма показниками переважають своїх суперниць і були явними фаворитами звітних протистоянь.

У першому поєдинку колектив Віктора Чернова святкував переконливу перемогу з рахунком 42:20 (перший тайм – 23:10). Найрезультативнішою у цій грі була Яна Готра, на рахунку якої 23 точні кидки. Результативними діями також відзначилися Каріна Байрак (6 м’ячів), Каріна Колодюк (6), Аліса Петрів (1), Ольга Макаренко (1), Христина Сендрей (1), Анастасія Гавриш (1), Тетяна Олійник (1), Вероніка Фучко (1) та Олена Пилип’юк (1).

Друга зустріч, власне як і перша, проходила за домінуванням «карпатівок».Закарпатські гандболістки продемонстрували високу реалізацію у нападі та злагоджену гру в атаці, завдяки чому вдалося здобути перемогу. Цього разу з рахунком – 40:18.

Результативними кидками у складі «Карпат» відзначилися Яна Готра (19 м’ячі), Каріна Байрак (9), Каріна Колодюк (8), Христина Сендрей (3) та Мілана Шукаль (1).

Наразі закарпатський ГК у турнірній таблиці займає третє місце (у восьми поєдинках колектив Віктора Чернова набрав 9 очок). Відставання від херсонської «Дніпрянки», яка йде другою, три пункти, однак в ужгородок дві гри в запасі. А лідером Суперліги є львівська «Галичанка», котра святкувала перемоги в усіх восьми іграх (16 набраних очок).

У наступному турі «Карпати» зустрічатимуться з «Реалом». Поєдинки відбуватимуться 11–12 грудня на майданчику миколаївок.

Олег МИКИТА, Карпатський об'єктив

 

 

26 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів